Caraş-Severin: Call-center pentru programarea şi ridicarea deşeurilor electrice şi electronice de la domiciliu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
La Reşiţa s-a deschis pentru o săptămână, începând de luni, linia telefonică de call-center pentru programarea şi ridicarea deşeurilor electrice şi electronice de la domiciliu.

'Primăria Municipiului Reşiţa în colaborare cu Serviciul Local de Colectare şi Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec organizează, în perioada 14 - 19 octombrie, o campanie de colectare a DEEE-urilor în municipiul Reşiţa. Deşeurile voluminoase vor fi preluate de la domiciliu, dacă proprietarii acestora vor suna şi vor anunţa acest lucru, zilnic, între orele 09:00 şi 15:00. Pentru instituţii şi agenţi economici, la preluarea gratuită de la sediu se întocmesc procese verbale de scoatere din uz a echipamentelor electrice şi electronice vechi sau defecte.

Pentru obiectele predate în perioada 14 - 19 octombrie, participanţii la campanie vor primi bilete de tombolă', a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Reşiţa, Andrei Apostol. Tragerea la sorţi pentru tombolă va avea loc în ziua de 21 octombrie, la sediul Primăriei Reşiţa, începând cu ora 12:00, iar premiile oferite în această campanie sunt două blendere, un aspirator, cinci cafetiere, patru mixere şi fier de călcat, alte patru bucăţi.

Pentru predarea DEEE voluminoase cetăţenii municipiului pot apela numerele de telefon 0800 444 800 - apelabil gratuit din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă şi 0751/302119 - RoRec sau la Primăria municipiului Reşiţa - 0255/211.692, interior 173 ori 0255/210.258. Potrivit lui Andrei Apostol, pe data de 19 octombrie, DEEE-urile vor putea fi predate şi la mai multe puncte provizorii de colectare, respectiv, în Parcul Siderurgistului, la Colegiul Tehnic Reşiţa, la Şcolile Gimnaziale Nr. 2 şi 9, la Centrul de colectare RoRec de pe strada Căminelor, în Câlnic, Cuptoare, Doman şi Moniom, la maşina de colectare, şi la Ţerova, la Căminul Cultural, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel