Caramitru: „Votanții PSD, proști!” Herjeu: „Nu mai pare așa improbabil să fie plătit de ciuma roșie”
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Radu Herjeu
Radu Herjeu
Radu Herjeu a reacționat după ce Andrei Caramitru a zis că votanții PSD sunt leneși, proști și hoți.

El a zis ironic că nu s-ar mira ca Andrei Caramitru să fie plătit ”de ciuma roșie pentru a-i mări zestrea electorală”.

”Aud că iar i se învârtoșă diagonala pe pieptu-i verde ca cuprul coclit camaradului miniCaramitru. Și pentru că nu-i dispus să-și vândă vila de 3 milioane de euro ca să cumpere gloanțe, iar întrunirile publice, chiar și în vederea execuțiilor în masă, sunt interzise, epigonul manșetei de care iacobuță își ștergea mucii în toamna friguroasă de la Strejnic a vomat iar pe facebook. Ceva despre 30 și ceva la sută dintre români care-s hoți și leneși și alcooliști, dar mai ales proști! De bubuie! Precum mitralierele din capul lui, probabil.

Problema nu e asta, din fericire indivizi ca el sunt izolați, deocamdată (deși are o înfricoșătoare și grețoasă adunătură de 3000 de fani care i-au dat like la postare). Problema e că iar lumea a clătinat oripilată din cap, ca și când ar fi ceva nou, dar, în același timp, a ridicat resemnată din umeri, ca și când ar fi ceva vechi și imuabil, precum dâra lăsată de melci.

Nu mai pare așa improbabil ca camaradul să fie plătit de ciuma roșie pentru a-i mări zestrea electorală. Pentru că prostia de a nu-și da seama că exact asta face prin vituperările lui sordide e exclusă, nu? Altfel ar vota și el cu PSD-ul...”, a scris Radu Herjeu pe Facebook.

VEZI ȘI: Caramitru, VAL de JIGNIRI grotești la adresa votanților PSD. Daniel Zamfir, replică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel