Data actualizării:
Data publicării:

Caramitru, sfat pentru românii care se gândesc să facă stagiul militar. Are un scenariu negru: Nu zic că așa se va întâmpla, însă riscul e cam de 20%

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @nikitabuida
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @nikitabuida
Andrei Caramitru a explicat, într-o postare pe pagina de Facebook, de ce e bine ca bărbații români să se înscrie voluntari pentru stagiul de pregătire militară. 

Andrei Caramitru susține că, în caz de război, cei care se vor afla în primele linii vor fii românii, nu străinii. Potrivit scenariului său, granițele se vor închide pentru bărbații români, iar celor care sunt plecați în străinătate li se va solicita să revină în țară. Iată de ce îi sfătuiește pe români să facă stagiul militar voluntar!

„Mulți zic : ce bă ca suntem în NATO, ne apără ăia ! Și oricum dacă iese nasol eu fug, nu sunt fraier să mi-o iau !

Hai să discutăm PE BUNE acum. Dacă apare o situație serioasă :

- voi credeți ca vin americanii, francezii sau nemții sa se lupte pentru noi - și voi in timpul ăsta stați la terase sa vă distrați? Primele linii și 90% din apărare evident ca trebuie facute de noi. Aia o sa fie pe echipamentele sofisticate din spate și pe avioane…

- daca e situatie de bam bam - granițele pentru bărbați se închid imediat. Deci nu puteți ieși din țară, ce credeți.

- dacă sunteți deja în străinătate, NATO e în alertă maximă si statul român va cere să vă întoarceți - credeți ca Italia Spania Germania sau UK o sa va lase să frecați menta la ei, în timp ce ei au soldați la noi, și nu va urca în avion să apărați granița NATO și UE adică și a lor ? Serios ????

Cea mai bună chestie e măcar să știți să faceți CEVA militar vorbind. E bine să faceți chestia aia voluntară plătită. Sau măcar să invatati singuri la poligon sau să învățați să pilotați drone ceva… Ca dacă ajungeți în armată fiind praf neștiind nimic - veți fi carne de tun totală. Ce credeți, ca ăia specializați va protejează pe voi dacă aveți valoare zero sau mai degrabă va pun în fața lor ???

Nu zic ca se va întâmpla scenariul ăsta - însă riscul e cam de 20%. Nu e ceva pe care puteți să nu îl luați în seamă (e același risc ca la ruleta rusească - ce coincidență de nume…).", a scris Andrei Caramitru pe pagina de Facebook. 

1. Sursă foto... (caramitru-fb_91971900.jpg)

Sursă foto: Captură Facebook Andrei Caramitru 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel