Caramitru-Dobre, replici șocante. Herjeu: Vedeți, pesediștilor, de-asta nu vă iubește nimeni
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Andrei-Caramitru
Andrei-Caramitru
Andrei Caramitru, proaspăt intrat în USR, a avut un schimb de replici șocant cu liberala Crina Dobre. 

Vezi aici: Fiul lui Caramitru (USR), replici șocante cu o liberală: Le dăm foc

În urma mesajelor lui Andrei Caramitru, Radu Herjeu, membru CNA, a scris o postare ironică: 

”Adevărul e că e foarte tare ăsta micu, fiul actorului mare, noua achiziție useristă. În 5 minute de la intrarea în politică, a reușit de unul singur să construiască un Guantanamo în insula Belina, să dea un OUG ca să-i bage pe toți pesediștii acolo și apoi le-a dat și foc. Și pentru că mai rămăseseră câteva secunde, a reușit să și dejoace mașinațiunile Rusiei de a pune mâna pe Telekom-ul nostru... mă rog, al nemților, dar cine se încurcă în detalii? Vedeți, pesediștilor, de-asta pe voi nu vă iubește nimeni, că voi n-aveți pepinieră cu tineri din ăștia valoroși!”.

Caramitru, despre intrarea în politică


Andrei Caramitru a anunțat pe pagina sa de socializare, în urmă cu câteva zile, că s-a înscris în Uniunea Salvați România și că va lupta cu toate forțele împotriva partidului aflat la guvernare.

"Am făcut asta ca să îmi respect promisiunea pe care am făcut-o public pe 10 august. Ca voi face totul ca să scăpăm de ciuma PSD şi că - la sfârşit - îi vom pedepsi. Şi vom reconstrui o ţara europeană. Fac asta pentru bunicul meu omorât în închisorile comuniste şi pentru copiii mei", a scris Andrei Caramitru pe pagina de Facebook.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel