Carambol pe A1, București – Pitești
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com
Accident în lanț pe Autostrada București – Pitești, în zona Bolintin Vale.

Șase mașini au fost implicate, duminică seara, într-un accident rutier pe Autostrada A1 București – Pitești, zona Bolintin Vale, pe sensul către Capitală. Două femei au fost rănite. În total au fost implicate în accident 13 persoane.

Potrivit ISU Giurgiu, în accidentul rutier de pe autostrada A1 București - Pitești, au fost implicate șase autovehicule, în care se aflau 13 persoane.

Accidentul s-a produs pe sensul către Capitală, în zona localității Bolintin Vale.

Pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal intervin cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, cu un echipaj SMURD și cu o ambulanță SAJ. De asemenea, în sprijin a fost solicitat și elicopterul SMURD.

Două femei, în vârstă de 45 și 48 de ani, din autoturisme diferite, au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost preluate de echipajele SMURD și SAJ.

În prezent, pompierii asigură măsurile PSI deoarece sunt scurgeri de carburanți pe partea carosabilă, transmite Mediafax.

Accident cu doi morți și trei răniți, în Suceava

Un alt accident a avut loc, duminică, în Suceava. Doi bărbați au murit și alți trei sunt răniți, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat, duminică, pe raza localității Dumbrava, din județul Suceava.

Potrivit ISU Suceava, în mașina care s-a răsturnat în localitatea Dumbrava, comuna Cornu Luncii, erau cinci bărbați.Din nefericire, unul dintre ei, un tânăr de 22 de ani, a fost găsit decedat.

Alți patru au fost răniți, unul fiind găsit în stare critică, în stop cardio-respirator. Din păcate, manevrele de resuscitare nu au avut rezultat, fiind declarat decesul și în acest caz. Este vorba de un tânăr în vârstă de 18 ani. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cauza producerii accidentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel