Caraș-Severin: Recipient suspect, găsit la ieșirea din orașul Bocșa spre Reșița
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Bârsan
WhatsApp
Un recipient suspect, din plastic, a fost găsit, sâmbătă, la ieșirea din orașul Bocșa spre Reșița, la fața locului deplasându-se o echipă complexă, formată din lucrători ai IPJ, ISU și SRI. Găsirea recipientului a fost anunțată de un bărbat la numărul 112.

Ajunși la fața locului, specialiștii au ridicat recipientul. Potrivit declarațiilor prefectului județului Caraș-Severin, Nicolae Miu Ciobanu, recipientul găsit sâmbătă la ieșirea din orașul Bocșa spre Reșița "se pare că este un recipient care avea ceva exploziv".

"Se pare că este un recipient care avea ceva exploziv. Din discuțiile neoficiale, am înțeles că ar fi fost o grenadă băgată într-un suport de plastic. Nu știu rezultatul scanării, dar s-a primit undă verde pentru distrugerea acesteia", a afirmat prefectul județului Caraș-Severin.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratulu de Poliție al județului Caraș-Severin a declarat pentru AGERPRES că în recipientul respectv ar exista urme de substanțe explozive. "Recipientul a fost ridicat de specialiștii SRI, pentru a stabili care este conținutul acestuia. Recipientul are o lungime de 10 cm, cu diametrul de șapte centimetri. Sunt suspiciuni că în interiorul recipientului ar fi substanțe explozive. În prezent, se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care acesta a fost abandonat".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel