Captură de ecstasy la un festival de muzică din București
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: DIICOT
Foto: DIICOT
A fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București cu propunerea de arestare preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Structura Centrală au dispus reținerea a doi  inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, se arată într-un comunicat oficial. Investigațiile penale desfășurate în acest caz au arătat că, în aceeași zi, în timp ce se aflau într-un complex din municipiul București unde avea loc un festival de muzică, aceștia au deținut și vândut mai multe comprimate de ecstasy (drog de mare risc).

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Serviciul Tehnic și de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T. și  Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. "Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție" au specificat reprezentanții instituției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel