Echipamentele de bucătărie, achiziţionate printr-un contract cu atribuire directă, de la o firmă din Ploiești, vor fi folosite pentru redeschiderea fostei cantine a Palatului Cotroceni, a confirmat pentru ziarulring.ro purtătorul de cuvânt al administraţiei prezidenţiale, Tatiana Niculescu Bran.
Klaus și Carmen Iohannis, sumă uriașă strânsă la nuntă: Să nu se mai mire unii de unde au avut bani la Revoluție
Redeschiderea cantinei nu este singura investiţie de la Cotroceni. În ultima perioadă, Administraţia Prezidenţială a cheltuit 48.000 lei pentru lucrări de zugrăvire şi 63.000 lei pentru servicii de întreţinere pentru centralele termice. În plus, a fost comandat un studiu de fezabilitate, al cărui cost se ridică la 30.700 de lei, pentru lucrări de intervenţie.
Redeschiderea cantinei de la Cotroceni, criticată
Fostul consilier prezidenţial Adrian Rădulescu critică însă investiţia, pe care o consideră inutilă, deoarece consilierii de stat şi cei prezidenţiali vor fi "tot timpul plecaţi pe teren", ceilalți angajați putând opta pentru cantina de la noul sediu al SPP, "o chestiune de trei minute să ajungi acolo".
Cătălin Striblea, reacție: Mie ideea mi se pare super-ok
Referitor la același subiect, o părere are și jurnalistul B1 TV Cătălin Striblea.
"LOL. Va spun eu imediat cum sta treaba. Altminteri, vad ca e razboi in bucatarie la Cotroceni. 30 de mii de euro pentru cantina. Dar mie ideea mi se pare super-ok. Oamenii de acolo stau cu orele la serviciu, trebuie sa aiba o masa la pranz. Mai ales ca e o zona unde este doar restaurantul Golden Blitz", a scris Cătălin Striblea, pe contul său de socializare.
Ce relata Tatiana Niculescu Bran, la câteva zile de la instalarea la Cotroceni
În luna decembrie a anului trecut, purtătorul de cuvânt al Președinției, Tatiana Niculescu Bran, împărtășea primele impresii după săptămâna petrecută la Palatul Cotroceni, susținând că acolo nu se mănâncă, chiar dacă angajații administrației petrec 10-12 ore pe zi la locul de muncă.
"Dar la Cotroceni nu se mănâncă, deși angajații administrației petrec 10-12 ore pe zi la locul de muncă. Nu există cantină, nu există nici măcar un chioșc cu napolitane expirate și Coca-Cola. În schimb, dacă ți-e sete, formezi un număr de interior și cineva sosește cu o tavă pe care se află o sticlă cu apă și un pahar", povestea Tatiana Niculescu Bran.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
- Medeea Marinescu își explică lipsa de reacție publică după ce Florin Piersic a fost internat de urgență
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Medicul Alin Popescu, despre un aliment de pe masa de Paște: Preparat așa... e nenorocire completă / Asta e o regulă pe care mulţi nu o respectă, din păcate
- Tragedia din Vinerea Mare care a făcut înconjurul lumii. Peste 100 de români, majoritatea copii, au ars de vii în biserică
- Mircea Diaconu: E un fenomen, pe care nu-l sesizează aproape nimeni, care se petrece în România. Sunt vizați tinerii educați, IT-iștii, modernitatea țării
- Vasile Bănescu explică: De ce slujba de Înviere nu are loc în biserică. Când începe și când se termină sfânta slujbă a Paștelui
- Miracolul Luminii Sfinte? Ce știm despre aprinderea ei: Un arab și un turc verifică înainte Sfântul Mormânt
- Mioara Roman îi trimite semne Oanei Roman, din lumea de dincolo, chiar în Săptămâna Mare / foto în articol
- Preotul Paul Iulius Negoiță, despre cea mai importantă tradiție de Înviere. Puțini mai respectă de Paște această regulă foarte veche, dar extrem de valoroasă
- Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț / Update: Există riscul ca focul să se extindă / foto în articol