Cântăreț și compozitor celebru, mort pe scenă. ”Îmi pare rău...”, ultimele sale cuvinte
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Un celebru cântăreț și compozitor străin și-a pierdut viața chiar în timpul unui spectacol. S-a oprit în mijlocul unei melodii și a apucat să mai spună doar câteva cuvinte. 

Cântărețul și compozitorul american David Olney, a cărui muzică a fost înregistrată de Linda Ronstadt, Steve Young, Emmylou Harris și alții, a murit în urma unui atac de cord aparent în timpul unui spectacol susținut la Florida sâmbătă, potrivit unei declarații de pe site-ul său. Avea 71 de ani, relatează CNN. 

Olney s-a oprit în mijlocul unei melodii și a spus „Îmi pare rău" și „și-a pus bărbia la piept", a spus colegul de compozitor Scott Miller, care concerta cu Olney la Festivalul de Cântăreți 30A din Santa Rosa Beach.

Peste 20 de albume solo

Un "pionier american", Olney a produs mai mult de 20 de albume solo, potrivit site-ului său. Cel de-al doilea album a inclus melodia "Deeper Well", pe care Emmylou Harris a adăugat-o în albumul ei din 1995, Wrecking Ball. 

"David a fost iubit și foarte respectat de toți cei care l-au cunoscut, inclusiv de colegii săi de muzică și de multitudinea sa de fani", a spus producătorul Festivalului 30A, Russell Carter, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel