Cântăreața Vera Brejneva, fosta iubită a lui Dan Bălan și cea mai frumoasă femeie din Rusia, a plecat în Polonia și îi ajută pe refugiații ucraineni
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Cântăreața Vera Brejneva, fosta iubită a lui Dan Bălan și cea mai frumoasă femeie din Rusia, a plecat în Polonia și îi ajută pe refugiații ucraineni / Foto: Instagram ververa
Cântăreața Vera Brejneva, fosta iubită a lui Dan Bălan și cea mai frumoasă femeie din Rusia, a plecat în Polonia și îi ajută pe refugiații ucraineni / Foto: Instagram ververa
Cântăreața Vera Brejneva, fosta iubită a lui Dan Bălan, a plecat din Rusia în Polonia pentru a-i ajuta pe refugiații ucraineni.

Cântăreața Vera Brejneva, fostă membră a grupului ”VIA Gra” a părăsit Rusia. Ea a plecat ca voluntar în Polonia pentru a-i ajuta pe refugiați, scrie ura.news.

”Fostul membru al grupului VIA Gra, care s-a născut în regiunea Dnepropetrovsk din Ucraina, se pare că a plecat în Polonia și acum lucrează ca voluntar într-unul dintre centrele de colectare a ajutorului umanitar pentru ucraineni”, relatează ziarul MK.

Vera Brejneva și-a luat fiica cea mai mică cu ea. Unii fani au criticat-o pe artistă, numind-o „înșelătoare și coruptă”, deoarece a lucrat în Rusia mulți ani.

Anterior, artista poporului a Rusiei, Chulpan Khamatova, a spus că a părăsit Rusia și nu intenționează să se întoarcă. Acum va locui cu copiii ei în Letonia. Ea a povestit despre acest lucru în cadrul unui interviu cu Ekaterina Gordeeva.

Vera Brejneva ar fi fost iubita lui Dan Bălan

Vera Viktorovna Kiperman, cunoscută după numele de scenă Vera Brejneva, este o cântăreață, actriță și prezentatoare TV foarte cunoscută în spațiul ex-sovietic. În perioada 2003-2007 a fost membră a celebrei formații VIA Gra. Pseudonimul Brejneva i-a fost dat de producătorul Dmitrii Kostiuk când acesta a aflat că Vera este originară din același oraș cu liderul Uniunii Sovietice, Leonid Brejnev.

În 2010, ea a interpretat cântecul "Lepestkami slez" alături de Dan Bălan. De altfel, în acea perioadă presa din Rusia a scris mult despre faptul că Brejneva ar fi iubita lui Dan Bălan și că, pentru relația cu artistul moldovean, rusoaica și-ar fi părăsit soțul. În 2007 și 2012, Vera Brejneva, a fost numită cea mai sexy femeie din Rusia de către revista pentru bărbați Maxim.

Vera Brejneva, mesaje împotriva războiului din Ucraina

Pe contul său de Instagram Vera Brejneva nu se ferește să spună că este împotriva războiului din Ucraina. Aceasta a postat mai multe mesaje de susținere pentru poporul ucrainean, dar și poze cu dezastrul lăsat de ruși în urma lor. Artista este urmărită de peste 12 milioane de persoane pe Instagram.

"Tata și bunicul sunt ucraineni. Ambele popoare sunt strămoșii mei și sângele meu. M-am născut și locuiesc în Ucraina. Acum avem probleme. Am 32% abonați ruși. Vreau doar să știi adevărul. Și dacă poți face ceva, fă-o.", a scris aceasta în na dintre postări.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Brezhneva (@ververa)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel