Urmărește emisiunea live
Cântăreaţa Cardi B a născut primul ei copil
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
cardi b
cardi b
Cântăreaţa hip hop Cardi B a adus pe lume primul său copil, care se numeşte Kulture Kiari Cephus.

Vedeta americană a împărtăşit fericita veste celor 27,4 milioane de admiratori care o urmăresc pe Instagram. Cardi B, în vârstă de 25 de ani, a postat o fotografie în care apare nud, în ultimele săptămâni de sarcină, într-un decor floral. Imaginea este însoţită de numele fetiţei şi de informaţia că aceasta s-a născut marţi.

La începutul acestui an, vedeta a declarat, cu ocazia apariţiei în emisiunea Howard Stern Show, că ea şi iubitul ei, rapperul Offset, în vârstă de 26 de ani, aşteaptă o fetiţă. La momentul respectiv, a dezvăluit că Offset a fost cel care s-a ocupat de alegerea numelui copilului. Cardi B, numele de scenă al lui Belcalis Almanzar, a confirmat în iunie că ea şi Offset, pe numele real Kiari Kendrell Cephus, s-au căsătorit în septembrie anul trecut.

Sunt atât de multe momente pe care le împărtăşesc oamenilor, dar sunt şi clipe pe care doresc să le păstrez doar pentru mine. Căsătoria a fost unul dintre aceste momente, a spus cântăreaţa într-un mesaj amplu postat pe Instagram . Relaţia noastră era la început, cu certuri şi împăcări, a trebuit să ne maturizăm, dar eram atât de îndrăgostiţi încât nu am vrut să ne pierdem unul pe celălalt, aşa că, într-o dimineaţă de septembrie, ne-am trezit şi am decis să ne căsătorim, a mai scris vedeta.

Cardi B a povestit că nu a purtat rochie de mireasă, machiaj sau verighetă şi că ceremonia a fost discretă. Cântăreaţa şi-a lansat în luna aprilie albumul de debut Invasion Of Privacy, primit cu entuziasm de specialişti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel