Candidează Mircea Diaconu la prezidențiale? Ce răspuns a dat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mircea Diaconu consideră că o candidatură la preşedinţia României necesită forţe importante care să susţină un demers de acest tip şi că, de asemenea, ”trebuie să-ţi vezi lungul nasului întotdeauna”.

Aflat vineri la Alba Iulia, Mircea Diaconu a fost întrebat dacă l-ar tenta, vreodată, o candidatură la prezidenţiale.

'Ştiţi ce, trebuie să-ţi vezi lungul nasului întotdeauna. Eu am nasul destul de mare, de aia şi tot intru în tot felul de belele. Dar nu de acum, de multă vreme. La 19 ani am avut prima dată ocazia să 'vizitez vestitul locaş de cultură' care se numea Direcţia Generală de Anchete Penale, Calea Rahovei, 37-39. La 19 ani am vizitat-o prima dată şi am dat cu subsemnatul acolo. Deci, am o istorie veche de nas lung', a declarat Mircea Diaconu, citat de Agerpres.

CITEȘTE ȘI: Mircea Diaconu începe "Ocolul României"

Diaconu a subliniat însă că o candidatură la prezidenţiale este altceva.

'Însă, acela e un alt subiect. (...). Acolo chiar nu se poate discuta, măcar, fără să existe forţe importante care să susţină un demers de tipul ăsta. Eu sunt chiar un om, şi atât, sprijinit de nişte oameni, şi atât, şi cu asta basta', a spus Mircea Diaconu.

Candidatul independent la alegerile europarlamentare Mircea Diaconu s-a întâlnit vineri cu un grup de susţinători din Alba Iulia, unul dintre oraşele pe care le va străbate, timp de 22 de zile, în campania electorală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel