Data publicării:

Candidează Dan Șucu la Primăria Capitalei? Comunicat oficial din partea soției omului de afaceri

Autor: Dan Carp | Categorie: Politica
WhatsApp
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres
Soția omului de afaceri Dan Șucu a lămurit o posibilă candidatură a acestuia la Primăria Capitalei. 

În ultima perioadă s-a speculat că Dan Șucu ar putea candida la primăria Bucureștiului. Diana Șucu, soția omului de afaceri, susține că aceasta este doar o speculație neîntemeiată, iar acesta nu se va implica în nici un fel de activitate politică. 

„În mass-media a circulat o știre complet nefondată cu privire la o posibilă aspirație politică a soțului meu, Dan Șucu. 

Acesta a subliniat în mod repetat că nu își dorește implicare în sfera politică, menționând că, în calitate de președinte al Concordiei, cea mai importantă confederație patronală din România, o astfel de implicare ar fi inacceptabilă. 

În concluzie, aceste afirmații sunt pur și simplu speculații neîntemeiate”, se arată într-o postare a Dianei Șucu.

Dan Șucu în creștere de imagine

 

Dan Șucu este proprietarul unui celebru brand de mobilă din România, iar notorietatea acestuia a crescut accelerat în urma preluării acționariatului majoritar al clubului de fotbal Rapid. Aparițiile de la emisiunea "Imperiul Leilor" l-au făcut cunoscut pentru prima dată românilor. Acesta a fost jurat timp de mai multe sezoane și a fost apreciat drept unul dintre cei mai cumpătați și serioși oameni de afaceri care au participat la această emisiune.

În ultima perioadă acesta a intrat și în câteva proiecte imobiliare. Mai multe voci au susținut că o candidatură a sa ar fi în conflict de interese având în vedere proiectele în care este implicat în acest moment. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel