Data actualizării:
Data publicării:

Candidaturi președinte PSD. Ciolacu, despre intrarea în cursă: Nu e un moft, e o necesitate - VIDEO

Autor: Darius Muresan | Categorie: Politica
WhatsApp
Marcel Ciolacu a vorbit despre viitorul Congres PSD și candidații pentru funcția de președinte.

Întrebat cum se va desfășura Congresul și dacă va candida la președinția partidului, din postura de președinte interimar al PSD, Marcel Ciolacu a precizat la DC NEWS:

„Eu am venit cu solicitarea, o să vin pentru un vot luni în CEx, ca la Congres candidaturile să fie pe moțiuni. Asta înseamnă că cine candidează la funcția de președinte să vină cu o echipă, un program politic, cu o viziune nouă asupra acestei perioade, în primul rând cu privire la alegerile locale și parlamentare de anul viitor.

E un mod mult mai european, nu mai transformăm Congresul PSD în lupta pentru funcții (...) Venim cu o moțiune și cu o echipă. Fiecare cu viziunea lui”, a spus Ciolacu.

În ceea ce privește o posibilă candidatură a sa, Ciolacu a precizat că va lua o decizie după ce se va stabili forma de candidaturi, dacă CEx va accepta această propunere de desfășurarea a Congresului.

„Aș vrea să se înțeleagă foarte clar. Nu este un moft al meu, este o necesitate a partidului să nu mai ieșim cu un singur om în față și cu o bătălie pentru celelalte funcții din spatele respectivului viitor președinte. E un moment în care PSD trebuie să lucreze în echipă”, a mai adăugat Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel