Candidatul PNL la Primăria Focșani, plângere la CNCD după ce le-a făcut pe angajatele din Primăria Municipiului Focșani ”fufe”
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Candidatul PNL la Primăria Municipiului Focșani s-a ales cu o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării după ce le-a făcut pe angajatele din Primăria Municipiului Focșani ”fufe”.

Candidatul PNL la Primăria Municipiului Focșani s-a ales cu o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării după ce le-a făcut pe angajatele din Primăria Municipiului Focșani ”fufe” ceea ce, conform DEX On-line înseamnă ”plevușcă, femeie ușoară, neserioasă”.


S-a întâmplat duminică, 26 mai 2024, în Piața Moldovei din Focșani când liberalul și echipa sa de consultanți venită din Constanța s-au certat cu echipele de campanie ale candidatului PSD, actualul Primar Cristi Valentin Misăilă.


”Ați angajat toate fufele în Primărie!”, i-a spus liberalul lui Misăilă.


Isprava a fost înregistrată de mai mulți cetățeni care se aflau în Piața Moldovei, la cumpărături, iar înregistrările în care liberalul le face ”fufe” pe femei au fost postate în social media de către Administratorul Public al Municipiului Focșani, Cristina Stoica cu mesajul ”Eleganță, rafinament, considerație!”

Administratorul Public al Municipiului Focșani, Cristina Stoica a declarat că a formulat o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării împotriva candidatului liberal la Primăria Municipiului Focșani.


”Cred că toate doamnele din Focșani ar trebui să se simtă lezate de un astfel de comportament suburban! Dacă vrem să trăim într-o societate normală nu putem ignora astfel de comportamente deviante! Este revoltător și jignitor!”, a spus Cristina Stoica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel