Candidat surpriză pentru alegerile FRF. Se va lupta cu Popescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Gică Popescu va avea un contracandidat surpriză, dar extrem de puternic, în cursa pentru obținerea mandatului de președinte al FRF, în 2014. Este vorba despre Răzvan Burleanu, actualul președinte al Federaţiei de Minifotbal din România şi al Federaţiei Europene de Minifotbal.

[caption id="attachment_392021" align="alignleft" width="301"] foto: gsp.ro[/caption]

"La fel ca foarte mulţi iubitori ai fotbalului, mă număr printre cei dezamăgiţi de tot ceea ce se întâmplă cu acest sport, de maniera în care este organizat de actuala conducere a FRF. Nu îmi pot imagina un viitor în care fotbalul să fie doar un fenomen marginal, aşa cum pare să devină de la un an la altul", transmite Răzvan Burleanu, într-un comunicat de presă citat de Agerpres.

"Este momentul ca cei care considerăm că trebuie să se producă o ruptură de cultură organizaţională să intrăm pe teren pentru a oferi o alternativă construită pe valori şi principii, management orientat spre performanţă şi leadership responsabil", se mai arată în comunicat.

Fostul internaţional Gheorghe Popescu este singurul care își anunțase candidatura pentru șefia FRF. Actualul preşedinte al federaţiei, Mircea Sandu, a anunţat că nu va mai participa la alegerile ce vor avea loc anul viitor.

Răzvan Burleanu (29 ani) îşi va lansa oficial candidatura şi îşi va prezenta programul cu prilejul unei conferinţe de presă, programată luni, 25 noiembrie.

Cine este Răzvan Burleanu

Fiu al lui Gheorghe Burleanu - fost jucător la FCM Bacău şi Ceahlăul Piatra Neamţ - Răzvan Burleanu a avut rezultate excelente în dezvoltarea minifotbalului din România. În 2012 a fost ales preşedinte al Federaţiei Europene, iar în acest an, vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale. La cele 4 ediţii ale Campionatului European de Minifotbal, România a reuşit să câştige trofeul de fiecare dată, ultima dată în acest an, în Grecia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel