Când vor avea loc alegerile pentru noul președinte al FRF
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Ioan Horoba, preşedintele echipei Gaz Metan Mediaş, a anunțat luni, la finalul Comitetului Executiv al FRF, că alegerile pentru președinția Federației vor avea loc la 5 martie 2014.

"S-a stabilit în Comitetul Executiv ca în data de 5 martie să fie alegerile pentru preşedinţie", a declarat Ioan Horoba, citat de Mediafax.

Acesta a adăugat că din informaţiile pe care le deţine nu s-a depus încă nicio candidatură pentru şefia FRF. "Nu ştiu cine va veni la conducere. Deocamdată, la ora asta, eu nu ştiu să fie înregistrată vreo candidatură oficială în Comitetul Executiv", a mai spus conducătorul de la Gaz Metan. Până în prezent, pentru alegerile de la FRF şi-au anunţat candidatura fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor - Vasile Avram, preşedintele Federației Române și a celei Europene de Minifotbal - Răzvan Burleanu, fostul fotbalist Marcel Puşcaş şi fostul internaţional Gheorghe Popescu. Actualul conducător al FRF, Mircea Sandu, a transmis că nu îşi doreşte un nou mandat în fruntea instituţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel