Când și cum vom scăpa de Vladimir Putin. Predicția lui H.D. Hartmann / video
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Vladimir Putin
Vladimir Putin
Nu există zi în care să nu aflăm din presă că Vladimir Putin are cancer. Și că este în fază terminală. Și că moare din moment în moment.

Dar nu ne putem baza neapărat pe vreo boală care îl va scoate pe Vladimir Putin din joc și astfel să înceteze agresiunea față de Ucraina. Lucrurile nu sunt atât de simple. Dar când și cum am putea scăpa de președintele Rusiei?

Despre acest subiect a făcut un pronostic analistul H.D. Hartmann în emisiunea Geostrategica realizată de Tudor Curtifan

„Vladimir Putin nu va muri mâine, nu va muri nici poimâine deși occidentalii au vorbit despre nu știu câte cancere și nu știu câte bombe în capul lui. Vladimir Putin va fi dat la o parte peste câțiva ani când Rusia nu va mai putea să învingă. Continuarea războiului de agresiune cu Ucraina este o drenare de resurse. Ucraina oricum nu își mai face probleme de resurse pentru că depinde doar de ajutoarele internaționale. Când ai un astfel de dușman, care ajunge să nu îi mai pese - pentru că nu mai are de ce să-i mai pese - atunci este cel mai periculos”, a spus H.D. Hartmann.

„Războiul ucrainean îl va elimina din joc pe Vladimir Putin - fizic sau nu”, a mai zis analistul de politică externă la DC News și DC News TV. 

Puteți urmări aici toată emisiunea:

VEZI ȘI: Analistul H.D. Hartmann, predicție privind evoluția războiului pornit de Rusia

Analistul H.D. Hartmann a făcut o predicție privind evoluția războiului pornit de Rusia.

H.D. Hartmann crede că și în 2023 vom vorbi despre acest conflict. El este de părere că abia la anul vom avea un palier de stabilizare a escaladărilor. 

„Vom vorbi despre acest război și în primăvara anului 2023. Predicția mea este că anul viitor situația războiul va ajunge la un platou, dar upgradările conflictului nu vor fi la sfârșit. Războiul trece din fază în fază, dar din nefericire, vorbim de o escaladare. Abia anul viitor vom vedea un palier de stabilizare a escaladărilor și de-o parte, și de alta”, a spus analistul H.D. Hartmann în emisiunea realizată de Tudor Curtifan la DC News - Geostrategica.

VEZI ȘI: Kremlinul a acuzat joi Ucraina că s-a retras din negocierile de pace din martie cu Rusia „la ordinul" Statelor Unite, tocmai când s-a ajuns la „un echilibru foarte, foarte dificil" între Kiev şi Moscova

Kremlinul a acuzat joi Ucraina că s-a retras din negocierile de pace din martie cu Rusia „la ordinul" Statelor Unite, tocmai când s-a ajuns la „un echilibru foarte, foarte dificil" între Kiev şi Moscova, informează France Presse.

„Textul era de fapt gata (...). Şi apoi, brusc, partea ucraineană a dispărut de pe radar, a declarat că nu mai vrea să continue negocierile", a deplâns purtătorul de cuvânt al preşedinţiei ruse Dmitri Peskov, spunând că Vladimir Putin a considerat „evident" că „o asemenea respingere a acordurilor deja convenite a avut loc în mod clar la ordinul Washingtonului".

„Este destul de evident", a declarat el presei.

Miercuri, preşedintele în exerciţiu al CEDEAO (Comunitatea Economică a Statelor din Africa de Vest), Umaro Sissoco Embalo (Guineea Bissau), a declarat la Kiev că Vladimir Putin, pe care l-a vizitat cu o zi înainte, „şi-a exprimat ideea că este gata să negocieze cu preşedintele Zelenski".

Întrebat despre aceste remarci, Peskov a asigurat că Rusia este „gata să-şi garanteze interesele la masa negocierilor".

„Noi le dorim, dar în acest caz concret vorbim despre o reticenţă totală din partea Ucrainei", a spus el, precizând că "nu a existat un mesaj specific" în plus de la preşedinţia ucraineană.

Volodimir Zelenski a respins rapid orice posibilitate de discuţii cu Moscova, denunţând „retorica pregătită" a lui Vladimir Putin.

El a fost şi mai categoric la sfârşitul lunii septembrie, asigurând că Ucraina nu va negocia cu Rusia atât timp cât Vladimir Putin este preşedinte.

Discuţiile dintre Kiev şi Moscova s-au blocat din martie, ambele părţi dând vina una pe alta pentru impas.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel