Când intră "Lia - soția soțului meu" pe Netflix. Se știe data la care serialul va fi doar la un click distanță
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură video Antena 1
captură video Antena 1
Vești grozave pentru fani! Îndrăgitul serial românesc „Lia - soţia soţului meu” va fi disponibil și pe Netflix.

Serialul „Lia - soția soțului meu”, cu Ana Bodea și Ștefan Floroaica în rolurile principale, va fi disponibil și pentru abonații platformei de streaming Netflix. Premiera sezonului 4 al serialului pe Netflix este programată pentru această toamnă. Lansat inițial în ianuarie 2022 pe Antena 1, serialul a câștigat rapid popularitate și a ajuns să fie urmărit în fiecare săptămână și comentat peste tot în rețelele sociale.

„Lia – soţia soţului meu” apare pe Netflix din 7 august 2024, potrivit paginademedia.ro.

În „Lia - soția soțului meu”, protagoniștii Ana Bodea, Ștefan Floroaica și Ioana Blaj aduc la viață povestea Liei Călin (Ana Bodea), o tânără de 20 de ani, fiică de profesor, care își vede distrus visul de a studia la prestigioasa școală de balet din Moscova după moartea tatălui său. Fără niciun alt sprijin, Lia se mută la mătușa ei care lucrează pe domeniul Vornicu, unde îl întâlnește pe Petru (Ștefan Floroaica).

„Lia” este adaptarea românească a dramei turcești „Prizoniera dragostei”, cunoscută sub numele de „Asla Vazgeçmem” în turcă și „Never Let Go” în engleză. Serialul turcesc, cu Amine Gulse și Tolgahan Sayisman în rolurile principale, a fost difuzat și pe Happy Channel în România. Versiunea românească a fost realizată de Radu Grigore, Bianca Mina și Ruxandra Ion.

Final neașteptat 

Sfârșitul sezonului 3 a luat o turnură neașteptată. Un accident de maşină a zguduit din temelii familia Vornicu, iar veștile de la spital despre starea lui Petru (Ştefan Floroaica) a picat ca un trăsnet: „Pacientul are hemoragie cerebrală. Şi dacă îşi revine, e posibil să nu mai fie aceeaşi persoană!”. Veştile proaste au continuat de-a lungul întregii seri: „Soţul dumneavoastră nu are activitate cerebrală. E ţinut în viaţă de aparate. Recomand familiei să îşi ia la revedere şi să îl deconecteze!”, au fost cuvintele pe care Lia (Ana Bodea) le-a primit ca pe un pumnal în piept. Rămâne să aflăm ce se va întâmpla în sezonul 4, din toamnă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel