Când apare Sezonul 6 din Peaky Blinders. Un actor 'a scăpat' informația
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de Alex Nicolae de la Pixabay
Imagine de Alex Nicolae de la Pixabay
Un nou membru al distribuției Peaky Blinders a dezvăluit când ar putea apărea pe micile ecrane Sezonul 6 al serialului de succes. 

Actorul Conrad Khan a vorbit, recent, despre Sezonul 6 al serialului Peaky Blinders. În 2019, când au apărut ultimele episoade, telespectatorii l-au văzut pe personajul principal Tommy Shelby (interpretat de Cillian Murphy) cu un pistol la cap, după ce a avut halucinații cu Grace (Annabelle Wallis).

La doi ani de la ultimele informații despre banda din Birmingham, actorul Conrad Khan, în vârstă de 21 de ani, a dat cel mai mare indiciu în ceea ce privește data lansării.

Într-o intervenție pentru RadioTimes, noul personaj din Peaky Blinders a spus că Sezonul 6 va fi difuzat la începutul anului 2022.

El a spus: „Din ceea ce am auzit ultima dată - adică, aceste lucruri se schimbă atât de repede - cred că va ieși în februarie anul viitor, la începutul anului viitor. Au fost atât de multe înregistrări, atât de multe episoade, încât este nevoie de ceva timp pentru a edita - șase luni sau ceva de genul ăsta.”

Khan a confirmat că filmările pentru Peaky Blinders s-au încheiat cu câteva luni în urmă, potrivit Metro

Peaky Blinders a pierdut-o pe mătușa Polly

În luna aprilie a.c.,actriţa Helen McCrory, care o interpreta pe mătușa Polly, a murit la vârsta de 52 de ani.

Anunțul a fost făcut de soţul ei, actorul Damian Lewis.

„Cu inima frântă  vă anunţ că, după ce a luptat eroic cu cancerul, frumoasa şi minunata Helen McCrory a murit, liniştită, acasă, înconjurată de un val de iubire din partea familiei şi prietenilor. A murit aşa cum a trăit. Fără teamă”, a scris, pe Twitter, Damian Lewis.

Polly Gray reușea, prin atitudinea ei, să țină familia Shelby sub control.

Și-a ascuns suferința și în ultimul interviu

Actrița Helen McCrory și-a ținut secretă lupta împotriva cancerului chiar și în timpul apariției sale de la „Good Morning Britain”, cu doar patru săptămâni înainte de deces.

Doar cei mai apropiați știau prin ce trece actrița. La un moment dat, prezentatoarea Kate Garraway a întrebat-o: "Ești bine Helen? Vocea îți sună un pic ciudat, ai dureri în gât?”. Actrița a răspuns râzând că „Nu, am copii! Vă mulțumesc că ați întrebat.”, potrivit The Sun.

La scurt timp, Damian „a preluat conducerea” și a continuat dialogul. El s-a uitat cu drag la soția lui pe tot parcursul interviului.

Între timp, în programul Today al BBC, regizorul Carrie Cracknell a dezvăluit că i-a promis lui Helen McCrory că va păstra secretul despre boală. (Știrea, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel