Cancerul la sân, de la diagnostic la tratament. Dr. Laurenția Galeș, la Academia de Sănătate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie de la Donald Tong, Pexels
Fotografie de la Donald Tong, Pexels
Dr. Laurenția Galeș este invitatul zilei la DC Medical, în emisiunea Academia de Sănătate. Ce noutăți sunt în tratarea cancerului

Dr. Laurenția Galeș, director medical al Institutului Oncologic București ne vorbește astăzi despre cancerul de sân.

"Continuăm incursiunea în activitatea medicală de pe platforma Fundeni, în ideea de a arăta ce înseamnă și cât de importantă este existența unor platforme medicale în România. Stăm de vorbă cu dr. Laurenția Galeș, medic primar oncolog și director medical al Institutului Oncologic București.

Deoarece Institutul Oncologic București este o unitate de talon pentru medicina românească în general, pentru că se ocupă de această boală foarte gravă care este cancerul, discuția se va purta în jurul acestui subiect și vom particulariza în funcție de tipurile de cancer pentru care au apărut noutăți și pentru care Institutul are de dat niște informații pentru cei care urmăresc emisiunea.

Pentru început, ce înțelegi prin integrarea asta în platformă medicală, care sunt lucrurile care caracterizează mai mult Institutul și mai puțin celelalte unități medicale și care sunt domeniile în care apelați la celelalte unități medicale de pe platformă, în sensul unor colaborări multidisciplinare", spune acad. prof. dr. Irinel Popescu, realizatorul emisiunii Academia de Sănătate de la DC Medical.

Printre alte subiecte, dr. Laurenția Galeș ne vorbește despre:

- îngrijirea pacientului cu cancer

- rolul unei platforme medicale

- cancer, profilaxie și depistare precoce

- ce noutăți sunt în tratarea cancerului

- cancerul de col uterin

- cancerul de sân

- cancerul bronho-pulmonar

- tuberculoza

Emisiunea va fi difuzată luni, 13 februarie, ora 11:00, pe Youtube DC Medical și DC News și pe paginile de Facebook DC Medical și DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel