Canalele Pro TV S.A. ies de pe Dolce din 3 ianuarie. MTV și VH1, printre canalele scoase din grilă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Un nou scandal cu firmele de cablu a izbucnit de Sărbători.  Romtelecom nu a agreat condiţiile de reînnoire cerute pentru contractul de retransmisie a canalelor din portofoliul PRO TV SA . Ca urmare,

[caption id="attachment_222187" align="alignleft" width="310"] FOTO: MEDIAFAX[/caption]

"În decursul negocierilor începute în luna septembrie, ROMTELECOM nu şi-a arătat disponibilitatea de a plăti pentru canalele PRO TV un preţ care să exprime valoarea corespunzătoare pe care canalele PRO TV o reprezintă în preţul plătit de fiecare abonat ROMTELECOM", precizează un comunicat al postului.

"Succesul financiar al distribuitorilor de canale de televiziune, precum Romtelecom, se bazează în primul rând pe atractivitatea PRO TV şi a altor canale româneşti, care determină într-o proporţie covârşitoare decizia de abonare. PRO TV face în fiecare an investiţii masive în conţinut pentru a satisface aşteptările telespectatorilor. Este corect ca valoarea acestui conţinut, pentru care distribuitori precum ROMTELECOM obţin venituri din abonamente, să se reflecte în preţul pe care furnizorii acestor servicii îl vor plăti de acum înainte PRO TV", a declarat Anca Budinschi, Director General PRO TV SA. PRO TV regretă această situaţie şi îşi informează telespectatorii asupra alternativelor de recepţionare a canalelor PRO TV: semnalele terestre pentru canalul PRO TV; toţi ceilalţi distribuitori de cablu şi satelit, precum şi voyo.ro, pentru întreg pachetul de canale PRO TV SA. (Pro TV, Acasă TV, Pro Cinema, Acasă Gold, sport.ro, MTV, Pro TV International).

 Informaţii şi detalii privind recepţionarea televiziunilor Pro TV, Acasă TV, Pro Cinema, Acasă Gold, sport.ro, MTV, Pro TV International pot fi obţinute la numărul de telefon(021).250.50.63 si (021).250.50.64, la Departamentul de Relaţii cu publicul al PRO TV. De asemenea, www.protv.ro şi www.stirileprotv.ro vor oferi lista cu toţi distribuitorii canalelor PRO TV din România şi străinătate.

Canalele Pro TV scoase din grilă sunt ProTV, Pro TV International, Pro TV HD, Acasa TV, Acasa Gold, Acasa HD, Pro Cinema, Sport.ro, Sport.ro HD, MTV Romania, VH 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel