Campus de învățământ dual pentru tinerii din Giurgiu, Călărași și Teleorman. Dan Motreanu, europarlamentar (PNL): Voi depune toate eforturile
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Dan Motreanu
Dan Motreanu
Europarlamentarul PNL,   Dan Motreanu, promite că va depune toate eforturile pentru ca tinerii din Giurgiu, Călărași și Teleorman să aibă șansa de a avea acces la un campus de învățământ dual.

"Voi depune toate eforturile pentru ca tinerii din Giurgiu, Călărași și Teleorman să aibă șansa de a avea acces la un campus de învățământ dual. Sunt dezamăgit de votul consilierilor PSD din Consiliul Local Giurgiu de respingere a proiectului referitor la constituirea consorțiului pentru învățământul dual. Au respins posibilitatea de a accesa fonduri europene pentru a realiza acest proiect", a declarat europarlamentarul PNL, Dan Motreanu.

Campusul va beneficia de spații de învățământ, spații de cazare, cantine, baze sportive, săli de lectură, bibliotecă, spații de recreere.

"Un astfel de consorțiu poate beneficia de finanțare din bani europeni pentru construirea unui campus profesional integrat, liceal și universitar. Vor fi construite spații de învățământ, spații de cazare, cantine, baze sportive, săli de lectură, bibliotecă, spații de recreere.

Ținând cont de cerințele de pe piața muncii, se urmărește diversificarea calificărilor și creșterea numărului absolvenților învățământului dual. Elevii înscriși în învățământul dual de nivel liceal vor putea să urmeze programele de învățământ universitar", a mai spus Dan Motreanu. 

2. logo PPE. ... (logo-ppe_28211800.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel