Campanie caritabilă, lansată de un preot. Ghete noi pentru zeci de copii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Zeci de copii care au nevoie de încălţăminte de iarnă vor primi ghete noi datorită unui proiect caritabil derulat de preotul Ion Iagăru din municipiul Caracal, care anul acesta a organizat mai multe campanii umanitare precum cele de donare de sânge, de ajutoare a unor persoane nevoiaşe şi oferirea unor cadouri copiilor internaţi în spitale.

Acest proiect, numit "Desculţ am fost şi m-aţi încălţat!", urmăreşte să ofere încălţăminte nouă pentru 89 de copii şi după patru zile de la debutul campaniei deja au fost oferite peste 20 de perechi de ghete noi de diferite mărimi.

"Dis-de-dimineaţă, în pragul unei şcoli, la 7 grade Celsius, aştept copiii să sosească... Privesc cum vin cu mâinile îngheţate şi picioruşele neîncălţate! Imagini care mă conving să demarez un nou proiect caritabil: "Desculţ am fost şi m-aţi încălţat!". Am identificat, în doar câteva zile, 89 de copii care au nevoie urgent de ghetuţe noi!", a scris preotul Ion Iagăru pe Facebook.

El a publicat şi o listă cu numărul de ghete necesar din fiecare mărime, atât pentru fete cât şi pentru băieţi. "Când îi oferi încălţăminte unui copil îi oferi speranţă, demnitate şi bucurie. Donează acum o pereche de ghete noi celor care au cel mai mult nevoie!", este îndemnul adresat de preotul Iagăru pentru ajutorarea copiilor care au nevoie de ghete pentru sezonul rece.

Anul acesta, prin campaniile derulate de preotul Ion Iagăru au fost donate televizoare pentru Secţia de Oncologie a Spitalului Caracal, zeci de persoane au fost încurajate şi s-au prezentat să doneze sânge, copii şi adulţi din familii nevoiaşe au primit haine şi încălţăminte, zeci de copii au fost în tabără la mare, alţii au fost invitaţi la prăjituri sau îngheţată, a fost renovată casa unor copii orfani, au fost oferite periodic daruri copiilor internaţi în spital.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel