Data publicării:

Mercur în Rac până pe 11 iulie. Camelia Pătrășcanu face previziuni pentru următoarele 5 zile / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Mercur se află în zodia Rac până pe 11 iulie. Camelia Pătrășcanu face previziuni pentru următoarele 5 zile.  

Mercur este în zodia Rac până pe 11 iulie, iar următoarele 5 zile ale acestui tranzit vor fi semnificative, anunță Camelia Pătrășcanu.

Berbec

„Pentru Berbeci, Mercur în Rac este foarte harnic și eficient în ceea ce privește viață personală și confort. Pot avea mult spor, căci sunt ajutați de planete, mai ales dacă sunt blânzi și nu sunt insistenți.

Unde e nevoie de ajutorul familiei, e bine să își deschidă sufletul, să fie mai toleranți, să spună lucrurilor pe nume, dar într-un mod blând. Sprijinul familiei este important!

Unii se pot trezi peste timp cu diverse situații favorabile, descoperind obiecte pierdute de la care și-au luat adio, dar le regăsesc și sunt importante. Alții se pot trezi cu o moștenire sau diverse alte favoruri apărute în viața lor prin care pot fi răsplătiți dacă au știut să ierte sau să lase în urmă lucrurile rele”, spune Camelia Pătrășcanu.

Taur

„Taurii au un Mercur în zodia Rac ce îi face dibaci, inteligenți în ceea ce privește actele administrative, acte de casă, autorizații și diverse avize.

Pot avea o perioadă în care rezolvă multe probleme, achită ce e de achitat, înaintează cereri care vor fi acceptate, au întâlniri cu diverse persoane importante sau influente de care depind anumite demersuri pe care le fac. Află lucruri practice și legate de interesele lor personale”, a precizat Camelia Pătrășcanu.

Gemeni

„Pentru Gemeni, Mercur în Rac aduce dibăcie financiară. Sunt conservatori și zgârciți. Cam așa și trebuie să fie în această perioadă. Își cunosc drepturile și le apără în fața autorităților, în special în fața șefilor.

Sunt îndârjiți când e vorba să țină de banii lor. Nu trebuie să bage mâna prea adânc în buzunar. Pe 7 și 8 iulie pot primi bani.

Racii au parte de istețime și claritate mentală. Ei sunt foarte emotivi, dar în aceste zile mercuriene au mai multă luciditate, știu să se detașeze de emoții pentru a gândi la rece, au nevoie de un cap limpede pentru a înțelege ce se întâmplă în jurul lor, pentru a face alegeri bune, pentru a distinge calea cea mai bună pentru ei în acest moment. Astfel, cântăresc mult lucrurile când este vorba de călătorii, de invitații sau diverse idei cu care vin în contact”, a declarat Camelia Pătrășcanu.

Rac

„Pentru Lei, Mercur în zodia Rac aduce multă reflecție, introspecție. Au nevoie de liniște, calm și tăcere. Mulți Lei, chiar dacă au lucruri de făcut tânjesc, de fapt, după o perioadă de repaus, de liniște mentală.

Nu vor să își bată neapărat capul cu unele lucruri și merg pe pilot automat. Preferă să fie mai discreți și să observe ce se întâmplă în jurul lor. Scad agitația mentală sau fac un pas în spatele discuțiilor, dezbaterilor și ideilor, fie din nevoia de liniște sau de oboseală psihică, fie pentru că vor mai multă luciditate și au nevoie de detașare”, a spus Camelia Pătrășcanu.

Fecioară

„Mercur în Rac este amical. Fecioarele se pot reîntâlni cu prieteni vechi și buni sau pot primi vești despre ei. Pot înțelege peste timp dacă lucrurile pe care le-au simțit cu diverse persoane sunt corecte. Reîntâlnirile sunt frumoase și pline de înțelepciune. Se pot lămuri multe lucruri din trecut. Fecioarele sunt înțelepte, cântăresc bine oamenii și grupurile în care sunt. Au chef de vorbă și află lucruri despre cei apropiați”, a precizat Camelia Pătrășcanu.

Balanță

„Pentru Balanțe, Mercur în zodia Rac aduce putere de analiză a situațiilor. Fac un bilanț bun, își analizează acțiunile și obiectivele pe termen lung. Analizează dacă au șanse să le atingă, având în vedere ritmul, pașii și metodele prin care ei se îndreaptă către obiectivele propuse.

Extrag din analize dacă au șanse să își atingă obiectivele, dacă e potrivit pentru ele un anumit drum ales. Sunt preocupate de carieră și pot pune bazele unei colaborări serioase pe termen lung”, a adăugat Camelia Pătrășcanu.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel