Călugări răniţi într-un accident produs în Călimăneşti, Vâlcea. Unul dintre ei a fost preluat de elicopterul SMURD
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Călugări răniţi într-un accident produs în Călimăneşti, Vâlcea. Unul dintre ei a fost preluat de elicopterul SMURD
Călugări răniţi într-un accident produs în Călimăneşti, Vâlcea. Unul dintre ei a fost preluat de elicopterul SMURD
Autorităţile din Vâlcea au solicitat marţi seara elicopterul SMURD pentru preluarea unui bărbat de 64 de ani ce a fost rănit grav într-un accident produs la Călimăneşti, pe drumul către Mânăstirea Stănişoara.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au precizat că în urma accidentului a mai fost rănit încă un bărbat în vârstă de 57 de ani, cel pentru care s-a solicitat elicopterul fiind aruncat din maşină într-o râpă, astfel că pentru recuperarea lui au fost chemaţi să intervină şi salvamontiştii. 'În urma accidentului, au rezultat doi bărbaţi răniţi.

O persoană a fost aruncată din maşină într-o râpă, fiind găsită inconştientă , iar cealaltă a suferit leziuni. După extragerea victimei din râpă şi acordarea de îngrijiri medicale preliminare, a fost solicitat şi un elicopter SMURD de la Craiova, acesta urmând să preia persoana rănită grav. Celălalt bărbat rănit a primit îngrijiri medicale preliminare după care va fi transportat la UPU pentru investigaţii preliminare', a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Din informaţiile poliţiştilor, cei doi răniţi sunt călugări la Mânăstirea Stănişoara, accidentul având loc la o distanţă de circa 200 de metri de lăcaşul de cult. 'Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că un bărbat, în timp ce conducea un autovehicul în localitatea Călimăneşti, ar fi părăsit partea carosabilă şi ar fi intrat într-un parapet.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto şi a pasagerului stânga faţă, în vârstă de 64 de ani', au transmis reprezentanţii Poliţiei Vâlcea. Potrivit ISU Vâlcea, bărbatul care a fost recuperat din râpă a fost preluat de elicopterul SMURD după ce a fost stabilizat. El este conştient şi are mai multe traumatisme, în timp ce cealaltă victimă a fost transportată de echipajul SMURD la Spitalul Judeţean Vâlcea, cu dureri hemitorace stâng şi un traumatism la coloană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel