Caloriferele TREBUIE să se încălzească. Cât au arătat termometrele în București în ultimele trei nopți
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
În cursul ultimelor trei nopți nu au fost înregistrate temperaturi medii mai mari de 10 grade Celsius. Astfel, se impune pornirea căldurii în Municipiul București.

Potrivit informațiilor furnizate de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) ieri, în dimineața de 19 octombrie, temperaturile medii au fost de 3-5 grade Celsius, pe 18 octombrie au fost de 6-7 grade Celsius, pe 17 octombrie, minima înregistrată a fost de 14 grade Celsius, iar pe 16 octombrie au fost temperaturi de 8-10 grade Celsius. Totodată, pe 15 octombrie au fost înregistrate temperaturi de 5-7 grade Celsius. 

Conform informațiilor furnizate, până ieri, nu s-au înregistrat trei nopți la rând cu temperaturi medii sub 10 grade Celsius.

În același timp, potrivit informațiilor de pe site-ul Administrației naționale de Meteorologie, în această dimineață, la ora 07:00, la stația Băneasa și Filaret au fost înregistrate temperaturi sub 5 grade Celsius, 2, respectiv 4 grade. De asemenea, la ora 10:00, la ambele stații a fost înregistrată valoarea de 9 grade Celsius. Având în vedere aceste valori, media temperaturilor din cursul nopții trecute nu a depășit 10 grade Celsius.

În această situație, conform legii, compania Termoenergetica este obligată să furnizeze căldură în caloriferele locuitorilor din municipiul București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel