Călin Popescu Tăriceanu, mesaj pentru bucureșteni. Va dărâma gardurile parcurilor Palatului Cotroceni şi Palatului Parlamentului
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Călin Popescu Tăriceanu, candidatul ALDE la Primăria Capitalei  Foto: Facebook
Călin Popescu Tăriceanu, candidatul ALDE la Primăria Capitalei Foto: Facebook
Călin Popescu Tăriceanu, candidatul ALDE la Primăria  Bucureşti, are în plan mărirea  spaţiilor verzi la care vor avea  acces bucureştenii prin dărâmarea gardurilor care împrejmuiesc parcurile de la Palatul Cotroceni şi Palatul Parlamentului. 

Tăriceanu are de gând să se creeze un traseu care să înceapă la Grădina Botanică, să continue prin parcul Palatului Cotroceni spre parcul Palatului Parlamentului, de unde să continue spre Parcul Carol, Parcul Tineretului și Delta Văcărești.

Liderul ALDE  vrea să amenajeze Delta Văcărești, pentru a fi transformată într-un parc urban, cu atât mai mult cu găzduiește specii protejate de plante și animale.

Fostul premier are în plan să schimbe şi sistemul de colectare a gunoiului menajer şi propune colectarea selectivă pe zile.

"Nu putem la infinit să aruncăm tot gunoiul de-a valma. Dar nici nu putem accepta ca, după ce acasă facem efortul de a-l selecta, vedem cum mașina care ridică gunoiul îl bagă pe tot de-a valma parcă în dorința de a-și bate joc de noi. Cetățeni și companii care colectează și administrează gunoiul, împreună, trebuie să ne schimbăm modul de colectare!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel