Urmărește emisiunea live
Călin Popescu Tăriceanu, atac la Florian Coldea. Ce să-i învețe pe studenți
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Călin Popescu Tăriceanu, aflat la Timișoara,  a lansat un atac la adresa  lui Florian Coldea şi la adresa deputatului PNL, Marilen Pirtea, rectorul  Universităţii de Vest din Timişoara.

"Mie mi se pare că e regetabil că un membru PNL, rectorul Universității a ajuns să-l invite pe domnul Coldea să susțnă cursuri la Universitate. Stau și mă întreb  care este considerentul după care domnul Coldea a fost invitat. Profesional stau și am semne de întrebare,  ce să-i înveţe pe studenţi? Cum funcţionează statul paralel într-un stat de drept", a declarat Tăriceanu, vineri la Timișoara.

"Moral, cu atât mai puțin nu cred că ar fi avut dreptul să predea studențllor astfel de enormități, pentru că dacă le inoculăm unor tineri, care nu au suficiente cunoștințe și poate nu au întotdeauna cea mai bună  capacitate de analiză, și le inoculăm astfel de idei, atunci e păcat că pervetim generații de studenți într-un spirit care este specific perioadei comuniste și sistemelor totalitare, cum funcționează serviciile de informație în colaborare cu procuratura. Asta era România anilor '50 și '60.

[citeste si]

"Ar fi fost bine ca persoanele din conducerea universităţii să  reflecteze la aceastâ colaborarea şi să nu ofere studenţilor astfel de exemple nefaste. Domnul Coldea a fost eliberat din Serviciu, i s-a  propus să plece din Serviciu într-o formulă elegantă ca să nu se ajungă la un scandal public şi alții văd că îl premiază pentru această performanță", a mai afirmat președintele ALDE într-o conferință la Timișoara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel