Data actualizării:
Data publicării:

Calendarul astrologic octombrie 2023. Două eclipse și Lilith în Fecioară

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Luna octombrie este marcată de evenimente astrologice.

Evenimentele principale ale lunii sunt cele două eclipse (14 și 28 octombrie). Acestea vor rearanja viețile mai multor nativi. Mercur și Venus scapă de semnele contaminate de retrogradare. Iar Marte, planeta acțiunii, pășește într-unul din semnele preferate, adică cel al Scorpionului. Am putea spune că primele două săptămâni din octombrie ne scutură puțin. Spre finalul lunii, vom face un pas în spate și vom începe să ne cântărim bine resursele, mai ales cele interioare, înainte de a trece la fapte.

Intrarea lui Lilith intră în Fecioară, unde va sta până pe 29 iunie 2024, va aduce multiple momente de panică și îngrijorare. Unele chiar exagerate.  După tranzitul prin Leu, care a expus numeroase personalități cu un grad ridicat de narcisism, iată că, acum, Lilith pătrunde în semnul perfecțiunii. Ne vom duce obsesiv către ea pentru a fugi de haosul din viețile noastre. Lilith ne sperie, dar ne și atrage precum un magnet. Iar arhetipul Fecioarei este cel al algoritmului.

Aflăm mai multe de la Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, marți, 3 octombrie, de la ora 15.30 pe Facebook și Youtube DC News și DC News TV.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel