Calea Victoriei, din nou pietonală în weekend. Anunţul Primăriei Capitalei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Din 30 aprilie, Calea Victoriei redevine pietonală în weekend, anunță viceprimarul general al Capitalei, Stelian Bujduveanu. El precizează că proiectul va acoperi zona Bulevardului Kiseleff, pentru activități sportive, și Calea Victoriei, cu străzile adiacente, pentru activități culturale.

El precizează că proiectul va acoperi zona Bulevardului Kiseleff, pentru activități sportive, și Calea Victoriei, cu străzile adiacente, pentru activități și evenimente culturale.

“La fel ca anul trecut, weekend-urile vor fi pietonale pe Calea Victoriei, începând din 30 aprilie și până la data de 6 octombrie.

“Străzi deschise” înseamnă promenadă pe Calea Victoriei și în zona centrală a Capitalei. Ca și anul trecut, proiectul va acoperi zona Bulevardului Kiseleff (pentru activități sportive) și Calea Victoriei, cu străzile adiacente, pentru activități și evenimente culturale.

Elementul de noutate îl reprezintă extinderea activităților spre toate sectoarele Capitalei. În fiecare sector vor fi 4 weekenduri cu porțiuni închise de străzi, cu multă muzică, sport și voie bună, cu artă în toate formele sale.

Străzile urmează să fie anunțate de fiecare primărie de sector în parte.  Activitățile din cadrul proiectului “Străzi deschise” se vor adresa tuturor categoriilor de public și vor include spectacole de teatru, mini spectacole pentru copii, expoziții, recitaluri de muzică și poezie, ateliere pentru copii/adolescenți/tineri, lectură de text, activități sportive și educaționale“, a declarat viceprimarul general al Capitalei, Stelian Bujduveanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel