Calea rapidă către un meșter bun - Daibau.ro (P)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Construcții, renovări, cât de multe probleme aceste lucrări pot cauza? Chiar dacă este vorba doar de renovarea băii sau a bucătăriei poate fi stresant și plin de complicații neașteptate.

Și anume, se deschid multe subiecte și, printre cele mai importante, cu siguranță întrebarea cum să găsiți un meșter care să finalizeze toate lucrările necesare în mod profesional și la timp, să facă tot posibilul pentru ca lucrarea să fie de succes, iar în același timp, să fie onest și de încredere. 

Ne sunt cunoscuți executanții care anulează constant întâlnirile, calculează mult și până la urmă, chiar dacă își fac lucrul, nu suntem mulțumiți cu rezultatul. Dacă vă confruntați cu dileme similare căutând un executant, ne face plăcere să vă informăm că există o soluție. De câțiva ani, în România, portalul Daibau.ro facilitează aflarea executanților de calitate. Dacă aveți nevoie de ajutor la construcție sau renovare, puteți găsi peste 15.000 de executanți locali pe portal. 

Daibau.ro, cel mai răspândit portal pentru construcții și renovări din regiune!

E-consilierul dumneavoastră personal în construcții și renovare

Scopul principal al platformei online, care este deja bine cunoscută în toate țările vecine, cum ar fi Serbia, Ungaria și Bulgaria (Daibau este disponibil chiar în 12 țări europene), este de a oferi o experiență diferită când vine vorba de renovări și construcții de locuințe decât cu ceea ce eram obișnuiți până acum. O experiență lipsită de stres și dezamăgire, dimpotrivă, plină de satisfacții. Daibau este cheia pentru toate, pentru că își asumă rolul de e-consilier personal, prezentându-vă meșterii și referințele lor într-un singur loc. În felul acesta vă pune în situația de a lua cele mai bune decizii cu privire la ceea ce doriți să schimbați în interiorul sau în jurul casei dumneavoastră.

Cu ajutorul platformei, vă veți gestiona mai bine și mai eficient bugetul și termenele pentru implementarea proiectului. Intrați pe Daibau.ro să vă convingeți singuri cât de mult vă poate fi de folos.

Cum să găsiți cel mai bun meșter?

O experiență pozitivă a utilizatorului ne este oferită în primul rând de o enormă bază de date de executanți și furnizori de servicii pentru toate lucrările de construcții posibile. De la betonare, zugrăvire, instalații electrice, planuri privind arhitectura peisagistică, până la montaj de aer condiționat sau servicii de instalații sanitare și tâmplărie precum și multe alte activități. Pentru a găsi experți pentru proiectul dumneavoastră, pur și simplu depuneți o cerere pe portal. Precizați tipul lucrării, perioada dorită de începere a lucrărilor și locația. Sistemul de căutare a ofertanților de pe platforma Daibau este conceput astfel încât toate cerințele dumneavoastră să fie întotdeauna luate în considerare, iar în conformitate cu acestea, să vă fie oferiți cei mai potriviți executanți. Executanții pe care portalul îi va sugera au fost deja evaluați de clienții anteriori, utilizatorii acelorași lucrări și servicii.

Pe lângă dorința de a simplifica procesul de renovare, unul dintre principalele avantaje pe care le oferă platforma Daibau este capacitatea de a evalua calitatea serviciilor oferite de executanți.  Cum se poate realiza acest lucru? Portalul web vă permite să evaluați și să comentați meșterii angajați după terminarea lucrării. Deoarece meșterii sunt evaluați direct pe baza experienței mai multor utilizatori, atunci când vizitați portalul, veți obține rapid o perspectivă realistă și precisă asupra calității lor și pe baza acesteia va fi mai ușor să luați o decizie. O evaluare bazată pe un eșantion mare de oameni diferiți este mult mai obiectivă decât recomandarea unui prieten, care este doar o experiență izolată. Portalul web se bazează pe sistemul de evaluare a executanților după finalizarea lucrărilor, așa că și meșterii se străduiesc să lucreze cinstit și calitativ. În cazul în care au note proaste, automat înseamnă și o publicitate proastă pentru ei, ceea ce, desigur, nimeni nu și-o dorește. Daibau.ro vă oferă astfel un control mai mare asupra întregului proces, de la primele întâlniri până la sfârșitul lucrării.

Pe scurt, Daibau.ro este activ în toată România. Acum știți unde să faceți click data viitoare când căutați executanți de construcții și servicii pentru ca întregul proces să fie mai ușor și cât mai plăcut posibil. Nimic nu aduce mai multă plăcere decât să locuiți într-o casă ordonată. Și nu este un lucru mic să știți că există o platformă prin care orice adaptare viitoare va fi simplă, de înaltă calitate, rapidă și fiabilă. Ne pare rău, dar pur și simplu nu mai aveți scuze pentru amânarea lucrărilor de amenajare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel