Călătorii din trenul plecat în urmă cu 58 de ore din Galați au ajuns la București
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
tren galati bucuresti
tren galati bucuresti

Pasagerii din trenul Galați-București, plecați în urmă cu aproape trei zile în urmă din Galați, au reușit să ajungă la destinație, după ce inițial s-au întors tot în gara de unde plecase.

După ce mai multe sute de călători au suportat 58 de ore gerul și viscolul în vagoanele trenului Galați-București, o parte dintre ei au reușit aseară să ajungă în Capitală.

Garnitura de tren a reușit ieri să ajungă la Galați, de unde plecase inițial. Un grup de călători și-au manifestat dorința de a fi preluați de un alt tren și au reușit să ajungă la București.

Captivii din ”trenul groazei”, cum a fost denumit garnitura Galați-București, înzăpeziți fără apă, căldură sau mâncare au început să povestească prin ce au trecut, imediat ce au coborât în gară.

Jucătorii de la Oțelul Galați, călători în trenul înzăpezit și salvați în avans de două elicoptere trimise de de Ioan Niculae, patronul Astra Ploiesti, sunt dezamăgiți de modul de organizare al autorităților privind acțiunile de salvare a călătorilor.

"Când am plecat ne uitam, vroiam să-i ajutam şi pe ceilalţi dar nu avem nicio putere noi. Nu a venit nimeni, am sunat şi la 112 şi ne-au spus să nu mai sunăm", a declarat Silviu Ilie.

Reprezentanții CFR și-au cerut scuze, abia ieri, călătorilor din trenul Galați-București pentru neplăcerile create.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel