Câini albaştri şi roz, apariții misterioase care au uluit un oraș din Rusia - foto în articol
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Câini albaştri şi roz, apariții misterioase care au uluit un oraș din Rusia - foto în articol
Câini albaştri şi roz, apariții misterioase care au uluit un oraș din Rusia - foto în articol
Apariţia misterioasă într-un oraş din Rusia a unor câini ale căror blănuri aveau culori în nuanţe aprinse şi nenaturale a uluit autorităţile locale, care încearcă să descifreze misterul ce înconjoară locul din care au venit aceste animale, informează DPA. 

Un câine cu blana roz a fost văzut în oraşul Dzerjinsk, situat la aproximativ 360 de kilometri est faţă de Moscova, a informat joi un portal de ştiri local. Pe reţelele de socializare au fost distribuite şi fotografii ce prezentau câini cu blănuri albastre, care ar fi putut să intre în contact cu anumite deşeuri chimice.

Oh no, what happened to these poor pups!? ????

Publicată de vonvon pe Vineri, 12 februarie 2021

Şapte dintre câinii cu blănuri albastre au fost transportaţi la clinici veterinare pentru a fi examinaţi, potrivit autorităţilor locale ruse, care au adăugat că animalele au o stare de sănătate bună. Patrupedele s-au plimbat probabil în zona în care se află o fabrică specializată în reciclarea obiectelor din plexiglas, unde ar fi putut să cadă într-o groapă în care se află sulfat de cupru, a anunţat agenţia de presă Ria Novosti, citând un administrator judiciar.

Autorităţile locale au anunţat că i-au contactat deja pe reprezentanţii acestei companii în legătură cu acest subiect. Apariţiile misterioase ale câinilor roz şi albaştri au fost comentate şi de un reprezentant din Parlamentul Rusiei.

'Trebuie să clarificăm dacă aceste substanţe sunt dăunătoare pentru oameni', a declarat şeful comisiei pentru Mediu din Parlamentul rus, Vladimir Burmatov, postului de televiziune Govorit Moskva.

Parchetul rus s-a implicat deja în această anchetă, întrucât prezenţa câinilor albaştri ar putea să indice un pericol grav pentru mediul înconjurător, a adăugat acelaşi parlamentar. 'Trebuie să identificăm cu mare precizie locul în care s-au plimbat aceşti câini', a mai spus Vladimir Burmatov, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel