Câine bătrân și bolnav, abandonat pe un ger cumplit. Polițiștii din Botoșani l-au găsit cu membrele posterioare aproape paralizate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Câinele abandonat în Botoșani. foto Facebook
Câinele abandonat în Botoșani. foto Facebook
Un câine bătrân și bolnav abandonat de stăpânul său în pofida gerului cumplit de afară a fost salvat de la moarte de polițiștii din Botoșani. 

Sunt cazuri care revoltă pe toată lumea, dar care continuă să se întâmple. Un alt suflet nevinovat a avut de suferit  din cauza indiferenței. Omul care ar fi trebui să aibă grijă de el a decis să îl abandoneze. Motivul? Este bătrân și bolnav. S-a întâmplat în Botoșani și din fericire patrupedul a fost salvat de polițiști.

”Nu reușeam să înțelegem cu ce a greșit animalul ăsta să îl condamni la o asemenea moarte crudă.”, a fost reacția veterinarului care a salvat, în cele din urmă, câinele adus în stare foarte gravă de către polițiști.

Polițiștii din Botoșani au găsit câinele în mijlocul unui drum din localitatea Corni, într-una dintre cele mai geroase nopți din ultimii ani din Botoșani. Temperatura resimțită a coborât joi noaptea și la -34 de grade Celsius. Era sleit de puteri și înghețat de frig.

"A fost abandonat de un “om gospodar”. Fiind bătrân și bolnav nu i-a mai trebuit pe lângă casă. Are o tumoră în zona anusului, membrele posterioare aproape paralizate, cu degerături la nivelul membrelor. Nu a fost suficient și l-a mai și legat cu o sfoară de zgarda și de unul din membrele anterioare, sfoară ce i s-a încarnat. Suntem recunoscători domnilor ofițeri care deși erau într o altă misiune nu au trecut indiferenți", au scris reprezentanții clinicii veterinare în care este acum îngrijit câinele, într-o postare pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel