Caii verzi de pe pereţii lui Gigi Becali
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
catalin anton
catalin anton

Iată că suntem în preajma Paştelui iar “pohta cea pohtit” a lui Gigi Becali nu s-a îndeplinit: Steaua pe primul loc! Ia să vedem. “Roş-albaştrii” dorm momentan pe poziţia a patra, la şapte puncte de liderul Oţelul. Ups! Vorba lui Dorinel Munteanu, fostul jucător şi antrenor stelist, a uitat să precizeze anul. Şi pe deasupra mai sunt şi în pericolul de a rata finala Cupei României, după 0-0 acasă cu FC Braşov.

„Latifundiarului“ i-a plăcut mereu să sărbătorească victoriile vremelnice cu surle şi trâmbiţe, iar înfrângeriile, cu râuri de zoaie aruncate peste capetele fotbaliştilor stelişti. Adevărul este că Stelei îi lipsesc câţiva jucători determinanţi, care să câştige de unii singuri jocurile. Poate cu o singură excepţie: argentinianul Pablo Brandan. În rest, sunt doar jucători de fotbal, nu fotbalişti (mai lăsaţi-mă cu Cristi Tănase sau Maicon!). Becali a avut la echipă, numai sezonul ăsta, patru antrenori: Victor Piţurcă, Ilie Dumitrescu, Marius Lăcătuş şi Sorin Cîrţu. Nu punem la socoteală interimatele. Rezultat zero. Nici Mourinho n-ar putea face mai mult. Cu FC Braşov s-a atins apogeul penibilului. Aşa că locul 1 pentru Steaua este şi utopic, şi hilar.

Gigi Becali mai visa să-l transfere “afară” pe Bănel Nicoliţă cu 500.000 de euro. Şi dacă ai pune lei în loc de euro ar fi prea mult. Jucătorul stelist se remarcă la fiecare meci doar cu alergatul. Mai bine se făcea maratonist. Că la centrările din alergare pune în pericol nocturna şi tabela de marcaj.

Cu toate acestea, “Jijiniho” pretinde că se pricepe la fotbal şi, din nefericire, se mai bagă şi peste antrenor. Steaua va putea redeveni o mare echipă doar atunci când patronul va sta liniştit la lojă, va urmări meciurile în tăcere şi nu va comenta după nimic despre prestaţia jucătorilor. Când se va întâmpla asta? La Paştele cailor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel