Urmărește emisiunea live
Cadoul lui Klaus Iohannis pentru Dan Mihalache
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Dan Mihalache a plecat de la Palatul Cotroceni. El a fost numit ambasador al României în Marea Britanie și Irlanda de Nord. Președintele Klaus Iohannis i-a făcut un cadou la plecarea de la Palatul Cotroceni. 

Preşedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe fostul consilier prezidenţial Dan Mihalache, în prezent ambasador în Marea Britanie, cu Ordinul Naţional 'Steaua României' în grad de Cavaler.

Decretul de decorare a fost semnat miercuri de şeful statului. Potrivit documentului, Iohannis l-a decorat pe Mihalache "în semn de înaltă apreciere pentru întreaga sa activitate, pentru contribuţia avută la promovarea intereselor României pe plan internaţional, precum şi pentru profesionalismul şi competenţa manifestate în modernizarea şi eficientizarea Administraţiei Prezidenţiale".

Pe 8 iunie, preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretele privind eliberarea lui Dan Mihalache din funcţia de consilier prezidenţial şi acreditarea lui ca ambasador al României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel