Cadavrul unui român, găsit pe un câmp din Bavaria. Poliția germană, APEL la cetățeni
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Cadavrul unui român, găsit pe un câmp din Bavaria / Foto: Pixabay
Cadavrul unui român, găsit pe un câmp din Bavaria / Foto: Pixabay
Cadavrul în descompunere al unui român în vârstă de 37 de ani a fost găsit pe un câmp din Germania.

Descoperire macabră pe un câmp din Bavaria. Trupul neînsuflețit al unui român de 37 de ani a fost găsit de un fermier german pe un teren dintre localitățile Wallersdorf și Haunersdorf, scrie ȘtiriDiaspora.ro. Poliția Judiciară din Landshut a preluat ancheta și încearcă să stabilească circumstanțele exacte ale morții bărbatului.

"Se poate presupune că persoana zace pe câmp de mai mult timp.”, precizează poliția într-un comunicat, precizând că trupul bărbatului se afla în stare destul de avansată de descompunere.

Totuși, momentan nu s-a stabilit data morții bărbatului sau cauza. Pe baza unei cărți de identitate găsite la fața locului, anchetatorii cred că persoana decedată este un român de 37 de ani. Acum polițiștii investighează cazul și încearcă să afle modul în care bărbatul a ajuns pe terenul situat în apropierea unei fabrici BMW. Urmează a fi stabilită și cauza morții, în urma unei autopsii. Momentan, nu este exclus un posibil accident de mașină, dar sunt luate în calcul și alte ipoteze.  

Poliția germană, apel la populație

În acest context, Inspectoratul de Poliție Judiciară din Landshut solicită sprijinul populației. Oamenii legii le solicită persoanelor care au observat ceva suspect în Wallersdorf, în zona Osenstrasse, sau în apropierea căilor ferate, să telefoneze la numărul de telefon 0871 / 9252-0. Se încearcă astfel identificarea unor posibili martori.

Anchetatorii presupun că bărbatul a avut bagaje sau haine, așadar, oricine a văzut astfel de obiecte în zona menționată și nu le poate identifica este rugat să se prezinte la Departamentul de Poliție din Landshut. Potrivit publicației pnp.de, polițiștii germani au cercetat întreaga zonă în speranța găsirii unor indicii, însă momentan nu s-a făcut lumină în acest caz. Identitatea românului nu a fost dezvăluită deocamdată. Oamenii legii urmează să stabilească exact dacă buletinul găsit la fața locului îi aparține într-adevăr bărbatului găsit decedat.

VEZI ȘI: Român din Suceava, mort în Germania, după ce i-a fost aruncată o căprioară în parbriz. Cum s-a întâmplat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel