Cadavrul unui bărbat, cărat la poștă de doi indivizi pentru a-i lua pensia
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Cadavrul unui bărbat, cărat la poștă de doi indivizi pentru a-i lua pensia / Foto: Pixabay
Cadavrul unui bărbat, cărat la poștă de doi indivizi pentru a-i lua pensia / Foto: Pixabay
Un cadavru a fost cărat până la oficiul poștal de doi bărbați pentru a-i lua pensia.

Cadavrul unui bărbat de 66 de ani a fost cărat de doi bărbați într-un oficiu poștal din Irlanda cu intenția de a-i ridica pensia acestuia, scrie BBC. Potrivit rapoartelor, un pensionar mort a fost „sprijinit de doi bărbați” în timp ce trupul său a fost transportat în clădirea din County Carlow.

Se pare că inițial cei doi au mers singuri la poștă pentru a ridica pensia bărbatului în cauză, dar angajații le-au spus că nu pot să le dea lor banii și trebuie să se prezinte fie o rudă de-a bărbatului, fie Doyle în persoană. Indivizii s-au conformat și l-au luat pe Doyle decedat de acasă, l-au îmbrăcat cu un pulover și i-au pus o pălărie pe cap, apoi l-au cărat până la poștă.

Ce le-au spus angajații de la oficiul poștal

Probabil au crezut că nimeni nu va sesiza nimic, dar angajații de la oficiul poștal au intrat la bănuieli. Aceștia i-au întrebat pe cei doi dacă bărbatul se simte bine, observând că bărbatul este susținut pentru a sta în picioare și nu vorbește. Nu s-au gândit însă că în fața lor s-ar putea afla un cadavru. Totuși, indivizii s-au panicat atunci când au fost luați la întrebări, le-au spus că Doyle ca a suferit un infarct, au lăsat cadavrul pe podea și au fugit.

Poliția irlandeză investighează acum dacă bărbatul, pe nume Peadar Doyle, era mort de mai bine de două zile în momentul în care a fost luat de ce doi infractori.

„O autopsie va fi efectuată în scurt timp, iar rezultatele acesteia vor determina cursul anchetei.”, a declarat un reprezentant al poliției.

Indivizii nu au fost încă arestați, dar au fost identificați de către oamenii legii și sunt acum suspecți de moartea bărbatului. Aceștia fost deja interogați de anchetatori. Detectivii investighează acum cazul și vor să afle dacă bărbatul de 66 de ani era deja mort când a fost adus la oficiul poștal sau a murit acolo, așa cum susțin indivizii. Totodată, o casă din apropierea oficiului poștal a fost sigilată, fiind considerată momentan locul unei posibile crime. Deocamdată nu se știe ce relația aveau cei doi bărbați cu victima sau dacă se cunoșteau.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel