Cadavrul unei minore  dispărute în urmă cu 15 ani din Neamț, găsit îngropat în curtea tatălui acesteia
Autor: Crişan Andreescu | Publicat pe: 20 oct, 15:16
WhatsApp
Fetița, alături de mama sa  Foto: stiri-neamt.ro
Cadavrul unei fete care a dispărut în urmă cu 15 ani, alături de mama ei, a fost găsit îngropat în curtea locuinței tatălui ei. Bărbatul a fost reținut.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, „la data de 19 ianuarie 2021, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ s-a înregistrat dosar penal ca urmare a unei sesizări vizând dispariţia in anul 2006 a doua victime, mama și fiica minoră, existând posibilitatea ca persoanele dispărute să fi fost la acel moment victimele unei infracţiuni de omor.”

Marți s-a făcut o percheziţie domiciliară la o locuinţă din oraşul Târgu Neamţ, ocazie cu care au fost identificate rămăşiţele unui cadavru uman, posibil al unei persoanei minore, ce erau îngropate în curtea casei.

Proprietarul locuinţei este tatăl uneia din victimele date dispărute în anul 2006, astfel că bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost sesizat Tribunalul Neamţ cu propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând de miercuri, pentru omor calificat, precizează Mediafax.

G Ad:
WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro