Cadavru în valiză, la Giurgiu. Criminologul Dan Antonescu, PRECIZĂRI despre AUTORUL CRIMEI
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Criminologul Dan Antonescu, consilier în cadrul IGPR și fost șef la Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei, a reacționat în cazul cadavrului găsit într-o valiză, în Giurgiu.

O nouă crimă șochează România. Vineri seară, pe un câmp din Giurgiu, a avut loc un incendiu. Acolo, într-o valiză, a fost găsit cadavrul unei femei. Cercetările sunt în plină desfășurare.

Criminologul Dan Antonescu a declarat, după apariția primelor informații despre acest caz, că „sunt două aspecte care trebuie luate în considerare. În primul rând, ca și în cazul cadavrelor secționate, aici vorbim de un cadavru băgat în geamantan, reprezintă că locul faptei are legătură cu autorul.”

„Doi, identitatea victimei, dacă este aflată, se va constata că autorul face parte fie din cercul de prieteni, fie din cercul dușmani... Ceva este cu autorul pentru că altfel nu s-ar fi chinuit să dea foc. El a riscat foarte mult plecând cu cadavrul în geamantan. A ales modalitatea aceasta riscând. Pe timp de noapte, este știut că aceste controale ale poliției rutiere sunt intensificate”, a mai spus Dan Antonescu la România TV. 

Criminologul Dan Antonescu a precizat că singurul lucru de care e convins e că „locul faptei are legătură cu autorul”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel