Căciula cu perucă, mănușile care-ți potolesc foamea și fularul smart, noutăți vestimentare din iarna lui 2023. Ai purta așa ceva?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură video
captură video
Nu-ți place cum îți stă părul? Nici culoarea, dar nu vrei să te vopsești? Ia-ți o căciulă... cu păr natural atașat! Nu doar că vei fi chic dar îți va ține și de cald!

Pe piața din România au ajuns, mai nou, tot felul de articole vestimentare de iarnă cel puțin ciudate. De la mănuși cu rezervoare pentru mousse atașate pe degete până la fulare inteligente care îți spun ce puls ai la contact cu gâtul, lumea fashion prinde noi contururi de la o zi la alta. Dacă până acum existau șepci cu păr artificial atașat, acum există și căciuli din lână cu perucă cu fir lung sau scurt - 2 în 1 - pentru cele care doresc să-și schimbe lookul în orice zi nu sunt mulțumite de coafură. 

Inițial lansate pe platforme de fashion cu predilecție din țările asiatice, hainele smart au intrat treptat și pe piața din România. Dacă astă vară ne puteam bucura de geci cu ventilatoare încorporate sau cămăși cu ventilație alimentată de la un port USB, la subraț, pe timpul iernii putem purta căciuli cu păr creț, afro, perfect întins sau chiar dreduri multicolore. 

       

Mai nou, în magazinele din țară au ajuns și genți de umăr care vibrează și îți fac masaj la omoplați în timp ce ești la o plimbare sau la cumpărături. Nu e grozav? Sau poți să-ți cumperi ciorapi care cântă în timp ce îi încalți. Și pentru că sunt ciorapi de Crăciun vei auzi de undeva din întăritura din călcâi un... colind! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel