Câciu, anunţ ŞOC: Încep tăierile! Îmi cer scuze că nu am putut să vă ajut!
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
Economistul Adrian Câciu face un anunţ pe care românii nu doreau să-l audă.

"Până acum a fost alint şi păcăleală sau cum se spune în popor 'dus cu zăhărelul'. De acum încep TĂIERILE. Se taie bani de la alocaţiile copiilor aşa cum au fost stabilite acestea prin legea 14/2020 în vigoare din ianuarie 2020. Se taie bani de la pensii aşa cum au fost prinse ele in bugetul de asigurari sociale de stat adoptat prin asumarea răspunderii Guvernului prin legea nr. 6/2020.

Aici lucrurile sunt de o perversitate dureroasă pentru 5 milioane de oameni. Bugetul asigurarilor sociale stat a fost adoptat prin ASUMAREA RĂSPUNDERII de către aceiaşi oameni care astăzi uită ce si-au asumat şi taie din buget", apreciază Adrian Câciu.

Câciu: "Mai au si obrăznicia să spună ca ei cresc pensii"

"Mai au si obrăznicia să spună ca ei cresc pensii în contextul in care vor tăia 7,5 miliarde lei de la bugetul BAS. Votati-i! Vânzătorii de gogoşi şi de himere vă cumpără pe bază de iluzii ieftine. Veti rămâne în fundul gol dar ce nu faceţi voi pentru astfel de personaje consecvente care vă lasă să trăiţi în sărăcie. 9 milioane de persoane vor simti pe pielea lor începând din lunile următoare aceste experimente de austeritate.

Referitor la profesionalism şi Dorel de pe macara era mai pregătit si mai consecvent! Devine evident faptul că nu îi merităm! Prea preţioşi pentru a se uita la suferinţa unui popor! Eu îmi cer scuze că nu am putut să vă ajut!", transmite economistul Câciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel