CÂȘTIGĂTOR EXATLON ROMÂNIA. Fotografia care a indignat fanii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Fanii EXATLON România au fost revoltați de o fotografie publicată pe unul dintre grupurile celor care urmăresc emisiunea de la Kanal D. 

EXCLUSIV  EXATLON, ELIMINARE 14 martie 2018. REZULTATE VOT: Războinicul ELIMINAT


CÂȘTIGĂTOR EXATLON. Pe unul dintre grupurile susținătorilor EXATLON ROMÂNIA, a fost publicată o fotografie care ar arăta că Mariana ar fi câștigătoarea EXATLON ROMÂNIA. 

CÂȘTIGĂTOR EXATLON. Iată fotografia: 

(w670)

CÂȘTIGĂTOR EXATLON. Problema este că această poză este un photoshop reușit. Pe fotografie vedem precizarea @jaguarii.marianei. 

CÂȘTIGĂTOR EXATLON. Fotografia reală este cu Ernesto Cázares. La doar 19 ani, el a câștigat competiția EXATLON MEXIC.  Ernesto Cázares este pasionat de Parkour, un sport extrem ce presupune escaladarea clădirilor fără elemente de siguranță, folosind doar forța brațelor și a picioarelor. A acceptat provocarea de a participa la Exatlon deoarece este pasionat de sporturile extreme.  

(w670) 

Reacții dure pe Facebook

CÂȘTIGĂTOR EXATLON. Pe contul de Facebook unde a fost publicată fotografia, au fost foarte multe reacții: ”Cred că aveți glume în program”, ”Așa ceva nu se va întâmpla niciodată”, ”Cea mai proastă glumă”, ”Asta-i buna. Bravo! Daca va arde de glume, uitati-va la asta, sesizati diferenta intre asta si mizeriile voastre, si incercati sa fiti mai inspirati. Ma adresez in special "grupei mici". Dar nu numai”, ”Ce și-ar dori tanti Mariana”, ”Cineva a facut o gluma doar pentru ca stia si conta pe rautatea voastra, a celor care postati numai jigniri. (...) Sa va fie rusine! Daca va cerceteaza cineva cine sunteti voi cei care jigniți, va descoperi ca nu e nimic de capul vostru!”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel