Câștigătoarea MasterChef a hotărât ce va face cu premiul de 50.000 de euro
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Jesica Zamfir, câștigătoarea MasterChef 2014
Jesica Zamfir, câștigătoarea MasterChef 2014
Georgeta Zamfir, marea câștigătoare a concursului MasterChef 2014, difuzat la Pro TV, a anunțat ce destinație vor lua cei 50.000 de euro, valoarea marelui premiu.

În cel de-al patrulea sezon al concursului culinar MasterChef, concurentul care a reușit să-i farmece pe cei trei jurați a fost Jesica Zamfir, o tânără de 28 de ani, căsătorită și mamă a unui băiețel de doi ani.

Jesica a trăit şapte ani în Spania, la Sevilla, unde a pus pe picioare o afacere, la care, ulterior, a renunţat. Ultimele șase luni nu au fost deloc ușoare pentru tânără, însă, acum, după ce a câștigat titlul de Masterchef 2014 și premiul de 50.000 de euro, Jessica a luat o decizie radicală.

În dimineața de după aflarea marelui câștigător la "MasterChef", Jesica și-a băut cafeaua împreună cu Greeg și Onuc la Alarma ProFM, unde a mărturisit și cum își va cheltui banii din premiu.

"Inițial am vrut să-i flambez (banii - n.r), cum ne-a învățat la MasterChef. Dar am zis mai bine nu. O să investesc în mine, vreau să evoluez - să câștigi MasterChef e o mare responsabilitate -, vreau să mă perfecționez și, după aceea, cu siguranță o să mai deschid o afacere, că deja sunt obișnuită", a dezvăluit Jesica Zamfir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel