Ca să fie toată lumea fericită
Data publicării:
Autor: Oana Stănciulescu
WhatsApp

Ca să fie toata lumea mulţumită, propun ca Adrian Năstase să fie pus într-o cuşcă din sticlă şi plimbat din Dealul Cotrocenilor, în jos pe Eroilor, Cheiul Dâmboviţei, să o cotească pe Magheru, până în Piaţa Victoriei, ca să poată să-l vadă toată lumea.

 Cine doreşte să se apropie şi să-şi lipească faţa de geamul cuştii, ca să vadă mai bine, să fie lăsat.

 Gâtul să fie descoperit, fără fular, pentru ca rana, dacă există, să fie la vedere.

 Cuşca să fie dusă mai apoi în Piaţa Revoluţiei, unde toţi cetăţenii care au examinat rana, dacă ea există, evident, să voteze pentru internare sau întemniţare.

 Făcătorului de autostrăzi Berceanu, cel care consideră că Adrian Năstase a pus în fapt un curs de criminalistică pe care l-a făcut pe vremea când era student ca sinuciderea să pară reală, să i se permită intrarea în cuşca de sticlă ca să-i măsoare rana.

 Dar nu singur, ci cu cele două asistente medicale de la terapie intensivă Monica Macovei şi Laura Codruţa Kovesi, care să-I facă un consult general, la vedere, ca toată lumea, care se află în primele rînduri de lângă cuşcă, să vadă şi să transmită mai departe, din gură în gură către rândurile de cetăţeni din spate.

 Ca să fie toată lumea mulţumită, toţi cei care şi-au dat cu părerea despre Năstase, în favoarea fostului premier, fie jurnalişti, fie analişti, avocaţi sau politicieni, că sunt 3, 5 sau 10 să fie arestaţi. Ca nimeni niciodată în republica România să nu mai îndrăznească să aibă păreri.

 Şi ca să fie chiar toată lumea fericită, toţi medicii care au carnet de partid PNL sau PSD, sau sunt simpatizanţi PNL sau PSD, să fie arestaţi, sau să li se interzică să mai practice medicina în România. La alegere.

 După ce poporul aflat în Piaţa Revoluţiei, în jurul cuştii de sticlă în care se află Adrian Năstase, s-a pronunţat, să se facă voia acestora!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel