Buzău: Scenariu teribil în cazul bărbatului care a rămas fără braț
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Scandalul de la Spitalul Județean din Buzău ia amploare. Vestea că medicii nu l-ar fi îngrijit corect pe bărbatul care a rămas fără o mână în urma unui accident petrecut în Buzău a ajuns în atenția lui Raed Arafat.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Surpriza MAJORĂ care îi vizează pe elevi din toamnă. Controverse între părinți și profesori

Mai mult decât atât! După accident, mâna bărbatului mutilat a fost pusă pe targă, alături de pacient, după ce ar fi stat mai mult timp în congelatorul unei localnice din zonă, scrie Ziua de Buzău.

Familia victimei îi acuză pe medicii buzoieni de neprofesionalism, reproșându-le faptul că nu au fost în stare să îi reconstruiască brațul băratului. Potrivit reprezentanților spitalului, medici nu au putut decât să cauterizeze rana. Ei mai afirmă că nu s-a putut face nimic pentru a salva brațul drept al electricianului de 43 de ani, deoarece, în urma accidentului, ar fi fost distrusă o porțiune de nerv.

De cealaltă parte, medicii bucureșteni sunt de părere că mâna bărbatului ar fi putut fi salvată, dacă ar fi fost păstrată în condiții corespunzătoare și intervenția chirurgicală ar fi fost mai rapidă.
În acest caz, conducerea Spitalului Județean Buzău a demarat o anchetă internă. În paralel, secretarul de stat MAI Raed Arafat ar fi cerut să afle cum a fost posibil ca bărbatul să își piardă brațul, deși acesta i-ar fi putut fi reimplantat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel