Bușoi: Sunt șanse extrem de mici ca PNL să-l mai susțină pe Nicușor Dan drept candidat la Primăria București / video
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Europarlamentarul Cristian Bușoi a spus că sunt foarte mici șansele ca PNL să-l mai susțină pe Nicușor Dan la Primăria Generală a Capitalei.

„Soluția ca Nicușor Dan să mai fie susținut de PNL drept candidat la Primăria București are extrem de puține șanse. Am o părere bună despre Nicușor Dan, ca om care a avut rezultate academice. A avut și o anumită constanță în a ridica niște probleme legate de București, de-a lungul timpului. Nu pot totuși să nu văd că, astăzi, Bucureștiul este blocat din punct de vedere urbanistic”, a zis Cristian Bușoi la DC News și DC News TV.

„Sunt probleme cu traficul, probleme pe partea de gestionare a parcurilor, zero bani europeni absorbiți în această perioadă. Sunt lucruri deficitare care s-au văzut în mai toate administrațiile Bucureștiului, mai puțin în perioada lui Adriean Videanu. Atunci a fost singura perioadă în care s-a văzut un management profesionist la Primăria Capitalei”, a mai zis europarlamentarul PNL.

„La câte promisiuni ne-a făcut Nicușor Dan, ne-am fi așteptat la mai mult. Blocarea Bucureștiului, faptul că Bucureștiul pierde bani, impozite, locuri de muncă... în opinia mea, este extrem de grav. În plus, sunt probleme și privind relaționarea sa cu PNL”, a adăugat Cristian Bușoi.

Vedeți mai multe aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel