Cristian Bușoi își lansează cartea "Cum vindecăm sistemul de sănătate din România. Analiză, diagnostic și soluții concrete de reformă"
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Vicepreședintele PNL, Cristian Bușoi lansează cartea "Cum vindecăm sistemul de sănătate din România. Analiză, diagnostic și soluții concrete de reformă".

Lansarea va avea loc joi, 2 noiembrie 2017, orele 16:00 - 18:00 în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”. Cristian Buşoi este membru al Partidului Naţional Liberal încă de la vârsta de 18 ani. A absolvit Facultatea de Medicină şi a obţinut doctoratul în sănătate publică şi management sanitar.

În cartea sa, Cristian Bușoi vorbește despre avantajele și dezavantajele adoptării și a unui sistem de sănătate cu asigurări obligatorii gestionate de actori privați. Vicepreședintele PNL pe domeniul Sănătate, Muncă, Familie și Protecție Socială nu vede oportună o astfel de posibilitate pentru că ar îngreuna accesul pacienților la serviciile medicale și ar apărea listele de așteptare. 

Lansarea va avea loc joi, 2 noiembrie 2017, orele 16:00 - 18:00 în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I" (intrarea: Calea Victoriei nr. 88).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel