Bunica Anei Maria Pătru (90 ani), mesaj pentru Kovesi: Și-a bătut joc
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Bunica Anei Maria Pătru, Nicoliţa Simionescu, a vorbit despre Laura Codruța Kovesi.

"DNA, pe undeva, este cu dreptăți, iar pe de altă parte, a bagat oameni nevinovați la pușcărie. Codruța asta a băgat oameni nevinovați la închisoare. Este un om dușmănos. Se vede după mimica feței. Biata doamna Codruța nu mi s-a părut niciodată că este o femeie care să simtă adevărul vieții. Cunosc oamenii care cum sunt. Și-a bătut joc de atâta lumea", a zis bunica Anei Maria Pătru într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena 3.

Cât despre chemarea la DNA, Nicolița Simionescu a mai spus: "A fost vorba despre pământ. (...) Mi-am luat inima în dinți și am zis: 'că nu are ce să fie, este pământul meu'. Acum este pământul fetei. Nu mai este pământul meu. Ce aveți cu mine? Le-am zis: 'lăsați-mă să îmi văd de boala mea'. Fusei la DNA. Mi-au vorbit foarte frumos oamenii de acolo".

Bunica Anei Maria Pătru, Nicoliţa Simionescu, a declarat, la intrarea în sediul DNA Ploieşti că este veteran de război, dar ceea ce face DNA este mai rău decât ce se întâmpla în perioadele trecute.

[citeste si]

"Nu am păţit niciodată, nici pe timpul războiului aşa ceva. Eu sunt veteran de război. Soţul meu a fost veteran. Nu s-a întâmplat niciodată ceea ce s-a întâmplat cu DNA acum care mi-a nenorocit sănătatea. Mi-au luat copiii din pat şi i-au adus aici", a spus femeia.

Nicoliţa Simionescu a suferit un atac de panică, la sediul DNA Ploieşti, o ambulanţă intervenind pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel